Mims

Een klein beetje over mezelf...

Na 5 jaar kinderverzorgster te zijn is de wens heel groot geworden (lees: héél erg groot) en nu dat ik eindelijk de man van mijn leven heb gevonden zit het helemaal goed om aan ons eerste kindje te beginnen. De hubby zijn biologische klok tikt zo mogelijk harder als de mijne, de relatie zit beter dan ik ooit had durven dromen, dus we wagen samen de sprong naar een klein wondertje van ons samen.

Ik ben een grote dierenvriend, net als de hubby. Samen hebben we 2 woefjes, 3 poezekes en een stelletje visjes. We zien onze beestjes doodgraag en verzetten hemel en aarde om ze een geweldig leven te geven. Onze beestjes zijn nu onze kids, hopelijk mag daar binnenkort dus een beebje bijkomen.

Zelf ben ik een creatieve duizendpoot, al heb ik daar de laatste tijd veel te weinig tijd voor. Dringend dus eens gaatjes in de agenda plannen daarvoor! Ik probeer alles waar ik zin in heb en het ene lukt uiteraard al wat beter dan het andere... Volgende agendapunt is een cursus werken met de naaimachine, zeker met een beebje in het vooruitzicht lijkt het me super om zelf spulletjes te kunnen maken! Al zal dat met het nodige gefriemel en gefrutsel worden vrees ik (en allicht ook gevloek...)

We worden een apart stelletje ouders denk ik zo, hij een groot voetbalfanaat (een liefde die hij op mij heeft overgebracht, c'mon Rouches!) stoer uiterlijk met een baardje en arm vol tattoo's.Een echte stoere papa, ruwe bolster blanke pit, want hij (en ik al helemaal) smelt als hij z'n petekindje op de arm heeft voor een flesje. Ik een echt 'meisje' (ik ben van opleiding schoonheidsspecialiste maar zit nu in de optiek) alles wat roze is en glittert is de max! Maar ik steek even goed de handen uit de mouwen met m'n werkschoenen (met stalen tip!) en werkbroek (met 1000 zakjes en vakjes) aan! Power to the 'do-it-yourself' women!

Ik wil alle toekomstige mama's en papa's alvast een hart onder de riem steken en erg veel succes wensen!

Liefs,

Mims

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld