zwangerschapsyoga roeselare-izegem?

 • Hey iedereen,

  Ik zou heel graag zwangerschapsyoga volgen maar ik weet niet waar dat kan. Is er iemand die weet waar ik terecht kan in de regio Roeselare-Izegem?

  Groetjes
 • Zwangerschapsyoga in Roeselare

  Op 9 september start een nieuwe cursus zwangerschapsyoga in Roeselare. De cursus bestaat uit 8 lessen en de klemtoon ligt op meditatie en oefeningen die aangepast zijn aan zwangere vrouwen. We besteden aandacht aan het lichaam dat verandert, de baby in de buik en eventuele kwaaltjes zoals vermoeidheid, bekkeninstabiliteit en rugpijn. Naast een aantal concentratie- en meditatieoefeningen, komen ook ademhalingsoefeningen en houdingen aan bod.

  Zwangerschapsyoga kan beoefend worden van ongeveer 14 weken zwangerschap tot op het einde als er geen medische contra-indicaties zijn. Ervaring is niet nodig, enkel een prachtig mensje in de buik.

  Wil je meer informatie over deze cursus? Stuur dan een mailtje naar gezondheidspromotie.roeselaretielt@cm.be.

  Misschien tot in september!
 • Nieuwe lessenreeks

  Zie hierboven.
  Op donderdag 28 april start een nieuwe lessenreeks in Roeselare!
 • zwangerschapsyoga

  Hallo,

  moet je dan lid zijn van de CM? Of kan je ook deelnemen als je geen lid bent?


  alvast bedankt,

  Marlies
 • Cursus zwangerschapsyoga in Tielt

  In november start een cursus zwangerschapsyoga in Tielt en in januari 2017 starten we in Roeselare. Zwangerschapsyoga kan vanaf ca 14 weken zwangerschap tot op het einde, als er geen medische contra-indicaties zijn.

  CM organiseert de cursus, maar iedereen, ook niet-leden, kan deelnemen. Meer info: cm.be/agenda (regio Roeselare-Tielt) of 051 26 53 00.

  Groetjes,
  Lieve
 • Ik vind enkel gewone yoga terug vanaf november, maar hier staat niets bij vermeld over zwangerschapsyoga... Klopt dit?
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld