gyneacoloog olv aalst

 • Hallo,

  Kan iemand mij soms een gyneacoloog aanbevelen in het OLV ziekenhuis van Aalst? Ben enkele weken zwanger en pas verhuisd naar deze streek.
 • In het olv ken ik niemand, maar wil wel eens vragen aan mijn nicht die gaat daar. Ik ben zelf naar het asz Aalst geweest

  groetjes
 • Hallo Sofie,

  Hier 't zelfde. In het OLV ken ik ook geen goeie gyn, maar vroeger ging ik naar het asz bij dr. Londers (ben verhuist naar st-niklaas, dus is wat ver om naar aalst terug te gaan). Ben van hem heel tevreden. Hij is heel vriendelijk en nam de tijd voor me.

  Misschien iets wat je nog niet wist, als je van de streek van a'pen komt: in Aalst is er echt geen verschil tussen een ocmw ziekenhuis en het olv. M'n huisarts die stuurde me de ene keer naar 't olv en de andere keer naar 't asz, afh. van welke specialist hij het beste vond. Maar qua mentaliteit en behandeling en zo is er geen verschil. Alleen misschien dat ze in 't asz meer materiaal hebben, terwijl ze in 't olv meer gespecialiseerd zijn in bepaalde zaken (hartchirurgie, hernia-operaties).

  Groetjes, Lies
 • Dokter londers moet al een tijdje geleden zijn want die is daar niet meer maar er zit wel een andere hele goeie moest het je intresseren sofie
 • hallo sofie,

  Ik ben tweemaal bevallen in het olv en ik kan je dokter van de ginste zeker aanraden het is ten eerste een vrouwelijke dokteres en een hele lieve en zachte het beste nog met je zwangerschap
  grts
  sabine
 • Ik kan je dokter Van De Ginste ook aanraden, 'k word nu voor de derde keer opgevolgd door haar en ben echt enorm tevreden!
  Veel succes met de zwangerschap!

  Groetjes,
  L.
 • ja ik kan je dokter van de ginste ook aanraden.
  vind haar zacht en heel goed.
  voel me op mijn gemak bij haar
 • dr seynhave is ook hardstikke goed hoor.
  heb onlangs mijn tweede bevalling gehad met hem.
  je kan er alles aan vragen en hij is een luisterend oor bij.
  echt een aanrader ! thumbup.gif

  succes
 • dr seynhave kan ik je zeker aanraden ik ben nu 12weken zwanger,maar ken hem al van ervoor.Hij heeft me in januari geoppereerd en zeer tevreden van.Dr van de ginste wou me niet helpen en had ik naar haar geluisterd zat ik nu nog met problemen en veel pijn en was zeker nog niet zwanger dan.
  Dus dr seynhave echte aanrader thumbup.gif
 • Dr Van Den Haute vind ik heel goed en zachtaardig. Ikzelf ben bij Meganck moeten gaan (gezien IVF specialisatie) maar ging daarvoor bij Van Den Haute. Meganck is wel heel goed, maar je moet ze nemen zoals ze komt. Sommigen vinden ze heel goed, ik vind ze nogal bot. Maar hoe langer ik ze ken, hoe meer ik haar kon apprecieren. Ik heb er wel het volste vertrouwen in.

  Bevallen ben ik met Dr Cooreman. Daar zou ik eigenlijk niet direct bij gaan, maar ik kan niet direct zeggen waarom. Hij is ook al iets ouder, zoals Van Den Haute. Maar het klikte niet zo goed. blush.gif

  Groeten
 • Ik werk als verpleegkundige in het olv ziekenhuis te Aalst en ken dan ook het wereldje van de dokters als gen ander. Ik kan je Dokter Seynhave aanbevelen. Persoonlijk mijn arts, een zeer lieve en zachte man. Hij neemt de tijd om je alles uit te leggen en naar je vragen te luisteren.

  Het beste met je keuze
 • kent niemand Dr Verhulst?
 • Dokter Van den Hautte is een zeer vriendelijk man die de nodige uitleg verschaft en altijd luistert naar je zorgen. Ben zelf tweemaal met hem bevallen. Fantastische ervaringen in hoeverre dit mogelijk is. Ben ??nmaal ook opgevolgd door hem tijdens mijn zwangerschap. Je kan je geen betere wensen.

  Ben de eerste maal opgevolgd door Dr Meganck, ook zeer capabel en niets op aan te melden, doch voelde mij beter bij dokter Van den Hautte.
 • dokter verhulst zit in het asz en niet in het olv!!!!


  wen wink.gif
 • Ik ging tijdens mijn zwangerschap bij VD Ginste in olv ziekenhuis. Maar tijdens de bevalling is er zo veel verkeerd gelopen en heeft ze zoveel risico's genomen dat ik daar nooit nog een voet binnen zet. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke ervaring. Ons kindje was door de traumatische geboorte bijna overleden (is er terug doorgekomen na reanimatie). Ik wens dit dan ook niemand toe...
 • E.
  Ik ben bij VDGinste mijn 3D-echo gaan laten maken en ze viel me eigenlijk een beetje tegen. Ik zou er geen vertrouwen in hebben voor op consultatie bij te gaan.

  Verschrikkelijk dat je dat allemaal hebt moeten doorstaan dankzij haar.
 • Het is ook daarom dat ik onmiddellijk van gynaecoloog en van ziekenhuis ben veranderd. Omdat in het OLV de kans heel groot is dat je tijdens de bevalling iemand anders hebt en stel je voor dat zij daar terug staat horror.gif
  Als ik je heel mijn verhaal moest vertellen zou je het niet kunnen geloven, zo veel is er verkeerd gelopen. Ik ben van plan om het eens neer te pennen op het net, al is het maar opdat het misschien in de toekomst zou kunnen vermeden worden... Maar ga de dingen eerst nog wat afwachten omdat we het hierbij zeker niet laten als je begrijpt wat ik bedoel...
  Ach ik weet ook wel dat het in elk ziekenhuis wel iets is hoor maar ja...
  Groetjes
 • OLV afschuwelijke ervaring met bevalling bij Dr. Cooreman

  Nu ik een gyneacoloog zoek voor mijn dochter van 13 ben ik even op het net gegaan omdat ik toch eerder een vrouw opteer dan Dr. Seynhaeve waar ik bijga. Hij is inderdaad fantastisch maarik had de grote pech dat hij net in vakantie was op het moment dat ik moest bevallen en met Dr. Cooreman van wacht. Afschuwelijk wat er daar allemaal is misgegaan. Had ook bijna mijn kindje kwijt en ikzelf ben ook goed mismeesterd. Ondertussen heb ik vernomen dat die kort erna gestopt is en een tehuis of zo is begonnen of 'runt' dus maar best ook. Zou het niemand willen toewensen want het had een mooie herinnering moeten zijn. Maar al bij al wel blij dat mijn dochter uiteindelijk het heeft gehaald met spoedkeizersnede en wel en gezond is!
 • @littlemisssun Kan ik je een pb sturen ?
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld