Dag dames,
Vermits je diepvriespizza's kan kopen, veronderstel ik dat je ook zelfgemaakt pizzadeeg kan invriezen.
Als wij pizza's eten, is dat meestal "omdat het snel moet gaan", en meestal heb ik ook geen pizzabodems in huis.
Daarom dacht ik: kan ik niet in 1x eens een aantal pizzabodems maken, dus ook al uitrollen, en zo invriezen. Dan is het maar uit de diepvries te nemen, alles erop zwieren, en in de oven. Ook snel klaar, en veel lekkerder dan diepvries.
Maar moet die bodem dan al afgebakken worden? Of is het echt gewoon: deeg maken, uitrollen en invriezen?
Alle tips zijn welkom!
K'tje
Vermits je diepvriespizza's kan kopen, veronderstel ik dat je ook zelfgemaakt pizzadeeg kan invriezen.
Als wij pizza's eten, is dat meestal "omdat het snel moet gaan", en meestal heb ik ook geen pizzabodems in huis.
Daarom dacht ik: kan ik niet in 1x eens een aantal pizzabodems maken, dus ook al uitrollen, en zo invriezen. Dan is het maar uit de diepvries te nemen, alles erop zwieren, en in de oven. Ook snel klaar, en veel lekkerder dan diepvries.
Maar moet die bodem dan al afgebakken worden? Of is het echt gewoon: deeg maken, uitrollen en invriezen?
Alle tips zijn welkom!

K'tje