zalmmousse (en andere vismousse)

  • Heeft iemand een lekker receptje voor zalmmousse?
    Ik wil dit met de feestdagen als hapje voorzetten aan mijn gasten. Enkele jaren geleden heb ik dit al eens geprobeerd, maar toen was hij niet zo geslaagd. Niet echt mislukt, maar ik had het beter verwacht.

    Ook receptjes voor andere vismousses (makreel, kabeljauw,...) zijn welkom!
  • Ik doe dat heel eenvoudig, misschien niet echt mousse, maar wel lekker.
    Zalm mixen met wat room en eventueel nog op smaak brengen met wat kruiden.
    Makreel mixen met mayo en eventueel ook bijkruiden.
    Idem met andere "gerookte" vissoorten.
    Kan ook met ham
  • je kan de vis ook mixen samen met zure room, en gelatine opgelost in warm citroensap. of mengen met philadelphia of kruidenkaas...
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld