hallo,
over 2 weken ontvang ik tamelijk grote groep vrienden (20 man), een zondagmiddag. Omdat ik het niet zie zitten om een 'klassieke' maaltijd te maken voor zo'n groep (bedoel: vlees, groenten, aardappelen) had ik gedacht aan witloofrolletjes. Dit kan ik volledig vooraf klaarmaken, en moment zelf dan gewoon opwarmen in de oven.
Is dat mogelijk voor zo'n grote bende?? ik zal allezinds al wat vuurvaste schotels moeten lenen bij ouders/schoonouders, want zelf heb ik er natuurlijk niet genoeg. hoeveel rolletjes zou ik moeten rekenen per man?? Als we dat thuis eten, eet ik meestal 1 à 2, mijn man 2 à 3.
En wat zou ik erbij serveren?? Broodjes?? Of purree?? Wij eten dat meestal met gewone gekookte aardappelen. Met purree vind ik het persoonlijk nogal zware kost, maar smaken verschillen natuurlijk. Of passen frietjes daarbij?? Mijn man zegt van wel, ik vind van niet. heb dat nog nooit gegeten op restaurant, dus weet niet echt wat en hoe ze dit serveren.
iemand ideetjes of tips??
over 2 weken ontvang ik tamelijk grote groep vrienden (20 man), een zondagmiddag. Omdat ik het niet zie zitten om een 'klassieke' maaltijd te maken voor zo'n groep (bedoel: vlees, groenten, aardappelen) had ik gedacht aan witloofrolletjes. Dit kan ik volledig vooraf klaarmaken, en moment zelf dan gewoon opwarmen in de oven.
Is dat mogelijk voor zo'n grote bende?? ik zal allezinds al wat vuurvaste schotels moeten lenen bij ouders/schoonouders, want zelf heb ik er natuurlijk niet genoeg. hoeveel rolletjes zou ik moeten rekenen per man?? Als we dat thuis eten, eet ik meestal 1 à 2, mijn man 2 à 3.
En wat zou ik erbij serveren?? Broodjes?? Of purree?? Wij eten dat meestal met gewone gekookte aardappelen. Met purree vind ik het persoonlijk nogal zware kost, maar smaken verschillen natuurlijk. Of passen frietjes daarbij?? Mijn man zegt van wel, ik vind van niet. heb dat nog nooit gegeten op restaurant, dus weet niet echt wat en hoe ze dit serveren.
iemand ideetjes of tips??