Ik maak het net met héél veel kruiden.
Eerst wat olie verhitten, dan kruiden erin en toch 5 minuutjes laten 'bakken' en dan vis of vlees erbij.
Ik doe er veelal op het einde halfgare verse groenten bij. Even mee laten wokken, maar niet te lang.
Ik heb het graag krokant.
Of.. eerst kruiden goed verhitten, dan fijn gesneden tomaat erbij, zeker 20 min laten sudderen, vlees erbij en alle groentjes die je maar wilt! Geeft een super lekker sausje.. niet die kleverige sausjes, maar véél lekkerder lol!
Kindjes eten het graag met noedels en veel gebakken en fijn gesneden ei door gemengd!
Kruiden: garam masala, komijn, kurkuma, pili pili, gedroogde koriander, gember ... Alles dat 'oosters' klinkt
En ook niet te voorzichtig zijn, buiten de pikante kruiden. Maar ik doe er lekker veel in! geeft een echt explosie van smaken in de mond.
Oh en ook verse kruiden op het einde toevoegen, doe ik ook altijd.
sojasaus en oestersaus zijn lekker, maar ik vind het ook snel teveel van het goede.