Quiche opnieuw opwarmen

  • Binnenkort heb ik een 20-tal gasten die ik verschillende quiches zou willen serveren. Ik overweeg om ze vooraf klaar te maken en op het moment zelf terug op te warmen in de oven.

    Iemand hier ervaring mee? Gewoonlijk maak ik alles klaar op het moment zelf, dus dit is een 'eerste keer' wink.gif .
  • Ik heb ze al wel eens terug opgewarmd de dag erna. Maar dan is de bladerdeeg natuulijk niet meer lekker knapperig.

    Een paar weken geleden had ik ook een feestje en ik had ze helemaal voorbereid van te voren maar nog niet afgebakken. Enkel het afbakken heb ik gedaan op de moment dat we gingen eten.
  • wat bedoel je dan met afbakken?? nog een kwartiertje de oven in om 'perfect' te komen, of helemaal afbakken? (dus dat je vooral alle vormen met vulling klaar hebt staan, en moment zelf alleen maar in de oven hoeft te steken??)
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld