Pasta buffet
Voor de verjaardag van de kids had ik gedacht om verschillende soorten pasta's te maken.
vb: - spaghetti bolognaise
- tagliatelli met pesto en scampi
- spaghetti met zeevruchten
- pasta met kip, spekjes en champignons
- chorizopenne met mosselen...
Zou de familie daarmee gegeten hebben? Iemand ervaring mee? Hoeveel pasta voorzie je ?
Hoe zorg je ervoor dat je pasta niet gaat kleven? Hoe kan je alles makkelijk warm houden?
Pasta en sausen mengen of apart op tafel?
We zijn met 5 kindjes & 10 volwassenen... Zou dit doenbaar zijn?
Geen voorgerecht en als dessert zou ik zelf gateau bakken...
vb: - spaghetti bolognaise
- tagliatelli met pesto en scampi
- spaghetti met zeevruchten
- pasta met kip, spekjes en champignons
- chorizopenne met mosselen...
Zou de familie daarmee gegeten hebben? Iemand ervaring mee? Hoeveel pasta voorzie je ?
Hoe zorg je ervoor dat je pasta niet gaat kleven? Hoe kan je alles makkelijk warm houden?
Pasta en sausen mengen of apart op tafel?
We zijn met 5 kindjes & 10 volwassenen... Zou dit doenbaar zijn?
Geen voorgerecht en als dessert zou ik zelf gateau bakken...