papillote

  • papillote

    hallo,
    we hebben dit weekend bezoek, en ik zou graag een vispapillote klaarmaken.
    Receptjes zijn het probleem niet, want ik maak dat regelmatig voor ons eigen klaar.
    Maar toen ik daarnet zei aan mijn man dat ik vispapillote zou klaarmaken voor vrienden die komen, zei hij "toch niet weer met al dat sap?? de mensen gaan zich ongemakkelijk voelen als dat allemaal in hun bord ligt".

    tja, misschien heeft hij wel gelijk. Ik heb dat nog nooit op restaurant gegeten eerlijk gezegd.
    Is daar ook zoveel vocht/jus in?? en wat moet je daar eigenlijk mee?
  • Je kan bindmiddel toevoegen aan uw recept om het sap in te dikken of je kan het klaarmaken in een grotere afsluitbare ovenschotel en bij het opscheppen een schuimspaan gebruiken, zodat het sap in uw schotel achterblijft.
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld