papillote
hallo,
we hebben dit weekend bezoek, en ik zou graag een vispapillote klaarmaken.
Receptjes zijn het probleem niet, want ik maak dat regelmatig voor ons eigen klaar.
Maar toen ik daarnet zei aan mijn man dat ik vispapillote zou klaarmaken voor vrienden die komen, zei hij "toch niet weer met al dat sap?? de mensen gaan zich ongemakkelijk voelen als dat allemaal in hun bord ligt".
tja, misschien heeft hij wel gelijk. Ik heb dat nog nooit op restaurant gegeten eerlijk gezegd.
Is daar ook zoveel vocht/jus in?? en wat moet je daar eigenlijk mee?
we hebben dit weekend bezoek, en ik zou graag een vispapillote klaarmaken.
Receptjes zijn het probleem niet, want ik maak dat regelmatig voor ons eigen klaar.
Maar toen ik daarnet zei aan mijn man dat ik vispapillote zou klaarmaken voor vrienden die komen, zei hij "toch niet weer met al dat sap?? de mensen gaan zich ongemakkelijk voelen als dat allemaal in hun bord ligt".
tja, misschien heeft hij wel gelijk. Ik heb dat nog nooit op restaurant gegeten eerlijk gezegd.
Is daar ook zoveel vocht/jus in?? en wat moet je daar eigenlijk mee?