hallo,
wij eten graag van die opgevulde bladerdeeghapjes voor in de oven, als aperitiefhapje. Alleen: als je kwaliteitsvolle hapjes wil, kosten die een flinke cent.
ik zag in colruyt dat je ook van die lege bladerdeegjes kan kopen, om dan zelf op te vullen. Zoals de koninginnehapjes eigenlijk.
wie heeft dit al gedaan?? Waarmee vul je dit dan op??
ik dacht om een dik kaassausje te maken, en eventueel paar garaaltjes, restje zalm of ham, enz... En misschien ook een restje spaghettisaus??
iemand die dit al geprobeerd heeft?? Extra tips ook steeds welkom!
wij eten graag van die opgevulde bladerdeeghapjes voor in de oven, als aperitiefhapje. Alleen: als je kwaliteitsvolle hapjes wil, kosten die een flinke cent.
ik zag in colruyt dat je ook van die lege bladerdeegjes kan kopen, om dan zelf op te vullen. Zoals de koninginnehapjes eigenlijk.
wie heeft dit al gedaan?? Waarmee vul je dit dan op??
ik dacht om een dik kaassausje te maken, en eventueel paar garaaltjes, restje zalm of ham, enz... En misschien ook een restje spaghettisaus??
iemand die dit al geprobeerd heeft?? Extra tips ook steeds welkom!