dringend saus vraagje

  • Hallo,

    Voor vanavond heb ik een opgevuld provencaals varkensgebraad voorzien, nu weet ik niet goed welke saus daar het beste bij past.
    Wie kan me helpen ?

    Bedankt!

    En prettig eindejaar! wave.gif
  • Provençaalse saus? (easy: uitje stoven, paprika stoven, blik tomaten in blokjes, afkruiden met peper, zout en oregano)
    Tomatensaus met mascarpone (easy: uitje stoven, tomaten in blokjes - saus zeven - mascarpone toevoegen, afkruiden met peper en zout).
  • Dank je wel leen, ik de saus gedaan maar zonder de mascarpone, en ik moe zeggen het was lekker en heel simpel te maken ook.
    Bedankt.
  • Graag gedaan, ik ben blij dat het lekker was! bigsmile.gif
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld