Hoi,
vorige week heb ik confituur gemaakt. Ik had een receptje gevonden op internet met 500g mango, 500g ananas en 200ml fruitsap, dat ingekookt met 1kg geleisuiker.
Ik heb dan nog het schuim eraf gedaan en dan in potjes verdeeld en op zijn kop gezet.
De smaak is dik in orde, maar die consistentie is niet gelukt. De confituur is gewoon veel te stevig, op een zacht boterhammetje kan ik ze niet uitsmeren zonder mijn brood mee te hebben. Wat heb ik dan verkeerd gedaan?
Kennen jullie nog lekkere combinaties om confituur van te maken?
vorige week heb ik confituur gemaakt. Ik had een receptje gevonden op internet met 500g mango, 500g ananas en 200ml fruitsap, dat ingekookt met 1kg geleisuiker.
Ik heb dan nog het schuim eraf gedaan en dan in potjes verdeeld en op zijn kop gezet.
De smaak is dik in orde, maar die consistentie is niet gelukt. De confituur is gewoon veel te stevig, op een zacht boterhammetje kan ik ze niet uitsmeren zonder mijn brood mee te hebben. Wat heb ik dan verkeerd gedaan?
Kennen jullie nog lekkere combinaties om confituur van te maken?