Hmmm, ik krijg ook zin in brunch!
Die muffins ga ik al zeker eens proberen...
mama van drie: dat met die mozzarella, doe je dat in glaasjes en dan die glaasjes in de oven? Of leg je gewoon de ham in de oven?
Ik combineer bij een brunch (niet dat ik dat veel doe) meestal het ontbijt en het 'koud voorgerecht', dus het klassiek zoet en hartig beleg aangevuld met verschillende vissoorten en -slaatjes en de fijnere vleeswaren + wat koude groentjes erbij.
Dan een soepje. Daarna warm eten (drie 'gerechtjes': pasta, quiche, pizza, vispannetje, stoofpotje,...) en dessert gewoon pannenkoeken met ijs (dat moet je niet op voorhand maken en dat is maar best aangezien er meestal bijna niemand nog honger heeft dan

)
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een licht belegde pizza voor bij brunch: zelfgemaakte pizza met spinazie, mozzarella en pijnboompitten, of geitenkaas, gerookte ham en honing.