appeltjes bakken

  • appeltjes bakken

    hallo,
    ik heb eigenlijk nog nooit gewerkt met appeltjes in dessert. Zaterdag heb ik tamelijk grote groep eters op bezoek, en ik zou voor dessert pannekoekjes met ijs en appeltjes klaarmaken.
    Pannekoekjes: perfect mogelijk vooraf te bakken en dan gewoon opwarmen.
    Ijs: gewoon uit de diepvries, geen werk aan.
    En de appeltjes moet ik volgens het recept in schijfjes snijden en dan lichtjes bakken in de pan.

    Maar kan dit op voorhand? Kan ik bv. 's morgens of kort na de middag dit doen, en dan 's avonds gewoon opwarmen??
    Of zullen ze verkleurd zijn tegen dan?
  • Ik zou dit het moment zelf doen en flamberen....
  • Ik zou ze ook op de moment zelf doen . Wat kaneel bij en rozijntje mmmm heerlijk :smile.gif.
  • Kort na de middag in schijfjes snijden. Dan in plastiek zakje, grand marnier, beetje sinaasappel, kaneelstokje en steranijs. Dat laten marineren in de koelkast tot je het gaat gebruiken. Laten karameliseren op een hete pan met klein beetje boter.
    Super lekker! Kan je makkelijk op voorhand klaarmaken en nadien amper werk.
  • kan je gerust op voorhand doen, ik doe er altijd wat bruine suiker over en bak ze dan zo op
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld