appeltjes bakken
hallo,
ik heb eigenlijk nog nooit gewerkt met appeltjes in dessert. Zaterdag heb ik tamelijk grote groep eters op bezoek, en ik zou voor dessert pannekoekjes met ijs en appeltjes klaarmaken.
Pannekoekjes: perfect mogelijk vooraf te bakken en dan gewoon opwarmen.
Ijs: gewoon uit de diepvries, geen werk aan.
En de appeltjes moet ik volgens het recept in schijfjes snijden en dan lichtjes bakken in de pan.
Maar kan dit op voorhand? Kan ik bv. 's morgens of kort na de middag dit doen, en dan 's avonds gewoon opwarmen??
Of zullen ze verkleurd zijn tegen dan?
ik heb eigenlijk nog nooit gewerkt met appeltjes in dessert. Zaterdag heb ik tamelijk grote groep eters op bezoek, en ik zou voor dessert pannekoekjes met ijs en appeltjes klaarmaken.
Pannekoekjes: perfect mogelijk vooraf te bakken en dan gewoon opwarmen.
Ijs: gewoon uit de diepvries, geen werk aan.
En de appeltjes moet ik volgens het recept in schijfjes snijden en dan lichtjes bakken in de pan.
Maar kan dit op voorhand? Kan ik bv. 's morgens of kort na de middag dit doen, en dan 's avonds gewoon opwarmen??
Of zullen ze verkleurd zijn tegen dan?