Wij gaan voor ons 4de :-)

 • Hallo , zijn er nog die willen beginnen of al aan het proberen zijn en graag meebabbelen van begin tot eind?
  Ook al kregen we de raad te wachten tot Quinten een jaartje is , onze wens en ons verlangen is te groot maar dat speelt niet alleen door ons en vooral mijn hoofd ... heb mijn leeftijd mee (37) voor mij persoonlijk heb ik een streep te trekken plus dat ik misschien terug de IVF weg op moet (dat duurt ook misschien wat langer eer ik met een bol buikje rondloop) , de pil mag ik door mijn hoge bloeddruk niet lang nemen want geeft kans op bloedklonters , ... dat alles heeft ons laten beslissen (na lang praten en overwegen , luisteren naar elkaar en gynaecoloog om medische redenen en risico's) om er deze maand voor te gaan.
  Moest ik mijn gynaecoloog ook niet achter mij staan hebben voor nog 1x een laatste keer ervoor te gaan dan had ik nooit meer zwanger geworden en dat voelt echt niet goed aan.
  Ik ben heel blij en ben benieuwd of moeder natuur ons weer goed is gezint.
  Bang ben ik ook omwille van mijn probleemzwangerschappen en wat daarom ook komen gaat maar wij willen ons gezinnetje compleet maken met een 4de spruitje <3
 • wij zijn nu zwanger van ons 8e.nog maar juist positief getest.ik had al op een forum iets geschreven maar mensen negeren ons omdat we er al zo veel hebben.ik versta dat wel.niet iedereen geraakt makkelijk zwanger en het is misschien egoistisch maar ik wil het zo.ik hoop dat het rap raak is bij u.je moet je hart volgen..
 • Hoi Jessica,

  Wij gaan deze maand ook voor ons 4de kindje. Na lang twijfelen heeft lijn man afgelopen zomer eindelijk toegegeven.
  Volgende week start ik opnieuw met Clomid. Vorige keren ook moeten nemen en telkens vrij snel zwanger dus hopelijk deze keer ook!

  wave.gif
 • Oeps was niet ingelogd.
 • Jessica, mijn jongste is ook prematuur geboren. Ik hoop dan ook van harte dat ik deze zwangerschap tot 38 weken kan halen. Mijn tweeling was ook 38w en dus voldragen dus het moet me gewoonl lukken content.gif

  Kim, niks aantrekken van de rest. Jouw gevoel volgen!
 • ben jaloers! ik wil ook een vierde, mijn man spijtig genoeg niet.
 • Kim eerst en vooral een dikke proficiat met je zwangerschap pregnant.gif , hier word je niet genegeert hoor zeker niet door mij , ik sta volledig achter een groot gezin ben dan ook blij dat mijn ventje op dezelfde golflengte zit alleen willen de dokters geen risico meer nemen met mij , gelukkig verstaat mijn gynaecoloog ons en wil er nog 1x voor gaan ... dat maakt me zo blij! bigsmile.gif
  Ik vertrouw haar blindelings , haar mening en advies waren dan ook heel belangrijk voor mij , heb ook al wat meegemaakt met mijn zwangerschappen dat ik haar wel moet vertrouwen en ze is gespecialiseerd in probleemzwangerschappen dus ze weet wel wat ze doet wink.gif
  Lore is een naam die ik in mijn lijstje heb staan wink.gif een knipoog naar mijn gynaecoloog als dank maar weet niet of mijn ventje die naam mooi vind.
  Tessa hopelijk slaagt Clomid even goed aan als de vorige keren en kom je snel mooi nieuws melden! thumbup.gif
  Op hoeveel weken is je dochtertje geboren?
  Bibber wie weet denkt je ventje er binnenkort heel anders over?
  Fijn ... hopelijk kunnen we elkaar wat opvolgen hier wave.gif
 • Bij welke gyn ga jij soms Jessica?
  De mijn is ook gespecialiseerd in risicozwangerschappen dus denk dat ik wel goed zit bij haar.
  Lyna is geboren aan 31w en 5d en was dus prematuur maar ook dysmatuur met een gewicht van 880gr. Dat heeft ons 3 maanden op neo gehouden!

  Net nog even met de gyn gebeld. Vorige zwangerschap moest ik ook 50mg Clomid nemen (1/dag) en toen had ik bij de follikelmeting 4 follikels klaarzitten. Nu had ze me weer dezelfde dosis voorgeschreven maar we voelen ons hier echt niet goed bij want dit maakt de kans op een meerling alleen maar groter natuurlijk. Onze tweeling is er ook gekomen door Clomid. Gelukkig is er van die 4 follikels destijds maar 1 gesprongen met onze Lyna als resultaat maar dat hadden er dus evengoed 4 kunnen zijn!
  1follikel is voldoende dus heb gevraagd om de dosis te minderen.

  Bibber, ik heb ook bijna 3 jaar moeten zagen hoor en het heeft geholpen he wink.gif
 • Ja Tessa nog eentje erbij of ineens 2 of meer is een groot verschil natuurlijk.
  Ik ga bij L. in Imelda ziekenhuis Bonheiden (ja men mag hier geen namen meer noemen he smug.gif )
  Goh dat is moeilijk en zwaar en zo'n lange tijd op de neo pfff ons Sara is ook op 31weken geboren heb 3 prematuurkes zoals je op mijn banners wel ziet en de 4de zal ook wel te vroeg komen dat staat al vast maar ik hoop dan toch dat ik ons kleintje lang genoeg mag dragen zoals onze Quinten 36weken dat had echt niemand verwacht!
  Met jou meisje gaat alles goed nu?
  Mijn dochter heeft een groei en gewichtachterstand maar ze zal er ook wel komen ons poppemieke wink.gif <3 Aangepast door jessica op 27/11/2013 10:34
 • hoi,wat leuk om te lezen dat jullie voor een vierde/achtste kindje gaan thumbup.gif .

  onze vierde is 3 maanden geleden geboren en we twijfelen over een vijfde en als we het willen; wanneer weer?
  ik gebruik nog geen anticonceptie dus ik zal toch eens knopen door moeten gaan hakken.
  het liefst heb ik er maximaal 2 jaar tussen,maar ik vind het nu met 2 kleintjes toch wel vrij druk.bovendien wil ik de kleinste toch wel en 2 tal jaartjes bij ons op de kamer houden,maar als er een babietje bijkomt zal ze moeten wijken sad.gif .
  dus misschien beter 2 jaar wachten,maar dan word t verschil zo groot en ik heb mn leeftijd ook niet mee om te wachten.ik ben ook 37.
  ik wilde altijd graag 6 kinderen,maar dat gaan we al niet meer halen.na mn 40e wil ik geen kindjes meer.dus ook om die reden wil ik eigenlijk niet te lang wachten.wat als het weer een jaar duurt voor ik zwanger ben.
  ook een twijfelpuntje is of ons huis wel groot genoeg is voor zovelen.met name in de toekomst als ze groot zijn.
  we hebben 4 slaapkamers,waarvan 3 grote,die met gemak gesplitst kunnen worden.een van die kamers heeft een wastafel,maar verder hebben we maar 1 badkamer,2 wc's,niet zo'n hele grote keuken.ook niet klein,maar je kan niet met 3 brood smeren bijvoorbeeld.
  zal dat niet dringen worden? nervous.gif

  gefeliciteerd Kim!kom hier maar lekker kletsen hoor.ik ben juist benieuwd naar gezinnen als het jouwe!
  ik zie dat jou laatste paar kinderen ook rond de 2 jaar schelen.hoe heb jij dat ervaren qua drukte?
  ik heb er nu 1 van 2,5 en de baby,en in combinatie met de grotere jongens vind ik het toch pittig.ik zou t niet anders willen hoor,maar ik durf het niet zo goed nog een keer erachteraan te doen.
  anderzijds is het allemaal ook maar tijdelijk.bij de oudste 2 vond ik het ook druk de eerste 3 jaar.zij schelen 18 maanden.
  maar eens de 2e 3 jaar was werd het zoveel makkelijker.dat brengt dus die twijfel of ik niet toch de stap moet wagen.of toch wachten en genieten van wat we nu hebben.

  ik twijfel nog even verder en klets ondertussen gezellig mee! tongue.gif
 • Jessica, dan heb ik een andere gyn. De mijn zit in Wilrijk.
  Lyna is ook nog steeds een klein, fijn meisje maar verder doet ze het prima en staat ze haar mannetje wel.
  Mijn tweeling is dan wel voldragen, zij hebben helaas ook op neo gelegen omwille van hun gewicht,nadat was net iets te weinig om op de kamer te mogen.
  Ik hoop dus ook dat nummertje 4 voldragen wordt en een mooi gewicht heeft zodat ik ook eens een kindje op de kamer kan houden. Daar heb ik het wel moeilijk mee
  sad.gif

  Welkom Nira K!
 • Wij gaan binnenkort voor ons 6 kindje, na heel lang twijfelen (vooral langs mijn man zijn kant). Normaalgezien stop ik in juni met anticonceptie, we willen graag een lente of zomerkindje (voor zover je daar natuurlijk rekening mee kan houden). Ik zal dan al 36 zijn dus het wordt sowieso een laatste kindje, ik zal me tijdens de kz ook laten steriliseren.

  Zo leuk dat er nog mensen kiezen voor een groot gezin!

  Werken jullie nog allemaal fulltime?
 • Tessa daar zat en zit ik ook elke keer mee ... ik wil ook eens genieten van mijn kindje dicht bij mij op de kamer de verzorging het bezoek samen naar huis ... ik had zelfs zoveel hoop om dat mee te maken met onze Quinten maar ook zijn gewichtje was te laag en heeft wel minder lang dan zijn broer en zus op neo gelegen maar weer was dat een grijze periode voor mij.
  Ik heb weer een doel se met ons 4de spruitje wink.gif
  Ik hoop zo erg dat het lukt dat ik haast bang ga krijgen dat het daarom juist niet gaat lukken ...

  Nira k en Ano welkom hier.
  Ik ben een thuisblijvende mama het zou financieel nadeliger zijn om te gaan werken met 2 kleintjes in de opvang dus blijf ik bij mijn protjes ik werkte daarvoor in de zorgsector.
 • Ik ben ook thuis voor mijn kinderen Jessica, nu al een goede 10 jaar, ik werkte daarvoor als verzorgende, maar de nachten, vroeges, lates, werken in weekend en op feestdagen was niet te combineren met een gezin, had ik blijven werken er hadden max. 2 kindjes geweest. Mijn hoedje af voor dames die blijven werken met meer dan 2 kinderen het zou niet voor mij zijn. Ik wil trouwens ook niks missen, eerste lachje, hapje, stapje enz... ik wil geen seconde missen, ben op dat gebied echt wel een moederkloek hoor, absoluut geen behoefte aan een carrière.
 • Ano dat is het voorrecht je hebt als je thuis bent je hebt niks te missen van je kindjes , je zal altijd als eerste alles zien en beleven.
  Ik heb het thuiszitten ook nog geen 1x beklaagt al is dat ook niet te onderschatten met momenten.
  Ik sluit niet uit terug naar de werkvloer keer maar dan is het toch maar pas wanneer de kids ouder zijn en volle dagen naar school gaan...maar dat is nog niet voor nu , we zien dan wel weer wink.gif
 • Hier ook een thuisblijfmama!!! content.gif
  Ben al sinds mijn zwangerschap van de tweeling thuis, ondertussen al 7j, en heb er nog geen seconde spijt van!
 • Mijn man is 2 weken van de 4 weg voor z'n job dus ben veel alleen met de kindjes waardoor zelf mee gaan werken bijna niet haalbaar is. Zolang het financieel kan hoop ik thuis te blijven voor de kindjes.
 • Nog 4 dagen en ik kom aan mijn vruchtbare dagen bigsmile.gif
 • go go go thumbup.gif
 • Wij zijn al aan het oefenen geslagen hoor bigsmile.gif ben benieuwd en vind het weer spannend allemaal.
  Voor jou duurt het ook niet lang meer he Tessa thumbup.gif
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld