Hoe ziet je slijmprop eruit?

 • Hey dames,

  Heb een kleine vraag: hoe ziet de slijmprop eruit? Gaat dit altijd gepaard met bloedverlies?

  Ik ben vanmorgen toen ik opstond 4 a 5 grote dikke taaiere slierten slijm verloren (mijn bovenbenen hingen helemaal vol!!!). Er was wel niets bloed te bespeuren. Is dit mijn slijmprop? Of een beginsel?

  Indien ik maandagmorgen nog niet bevallen ben wordt ik maandag ingeleid, dus ben momenteel een beetje aan't zenuwen. Pff... ik voel vanalles, ik zie vanalles, ...

  Tja de laatste loodjes zeker??

  Wie kan me helpen?

  Groetjes

  Karen & stampertje <3
 • hallo,


  het is natuurlijk moeilijk te zeggen zo, maar het ziet er precies wel naar uit dat dat uw slijmprop is. Dat wil toch zeggen dat er iets aan't gebeuren is, het wil niet zeggen dat je vandaag gaat bevallen maar heel lang kan het toch niet meer duren dan.
  Is er een speciale reden waarom ze het gaan inleiden ? Anders zou ik gewoon wachten tot het spontaan komt.

  In ieder geval heel veel succes !!!!

  groetjes
 • Hey Jippi,

  Ja, de baby is echt veel te groot aan het worden en mijn Bd rijst de pan uit!!! Ik heb ook zwangerschapsdiabetes met insuline. Gyn wil niet meer wachten!!!

  Bedankt,

  Groetjes

  Karen
 • da's natuurlijk iets anders
  ze hebben het vorige keer bij mij ook ingeleid (was 11 dagen te laat en het zag er niet naar uit dat er iets ging veranderen) en ik hoop nu echt op een spontane bevalling want het heeft toen ontzettend lang geduurd.

  Het is natuurlijk wel iets anders als je je slijmprop al verloren bent, dan wil het toch zeggen dat het niet zo lang meer zou duren dat het spontaan zou beginnen, dan gaat het inleiden ook wel vlot gaan denk ik.

  In ieder geval heel veel succes !!!!!
 • Hey Jippi,

  Hoever ben jij? En hoelang heeft het bij je vorige zwangerschap geduurd eer je je babytje in je handen had? Ik hoop dat het echt vlot, maar gyn heeft me verwittigd dat het wel eens 2 dagen zou kunnen duren en dat ik ondanks alles 50% kans heb op een keizersnede. Misschien in bekken te klein. We zullen wel zien zeker... Hou je op de hoogte.

  Laat je me nog iets weten?

  Groetjes

  Karen
 • hallo,

  bij mij is het vorige keer dinsdagavond ingeleid (met zo'n tabletjes) Ik heb uiteindelijk 7 van zo'n tabletjes gehad en toen kwam de gyn nog eens controleren (na bijna 24 uur) en zei ze dat er eigenlijk nog niets veranderd was (baarmoederhals nog altijd goed gesloten en nog even stug). Ik had toen wel al een tijdje flinke wee?n en kreeg toen mentaal echt wel een opdoffer.
  Een uurtje later is mijn water gelukkig gebroken en is alles toch nog op gang gekomen.

  Ik ben uiteindelijk donderdagmorgen bevallen. Op zich is alles goed verlopen, het kindje nooit in gevaar geweest, het duurde alleen ontzettend lang.
  Mijn moeder hebben ze ook 3 keer ingeleid en ik had voordien absoluut nog niets gevoeld, dus ik denk dat ik genetisch gewoon niet zo weg gelegd ben om een vlotte bevalling te hebben.

  Maar het is echt wel de moeite waard geweest. Ik ben ondertussen terug 36,5 weken zwanger, dus ik ben ook aan't aftellen en hoop gewoon dat het nu iets vlotter gaat.

  Waar ga je trouwens bevallen ?
 • Hey,

  Ik ga bevallen in het UZ Gasthuisberg te Leuven. Heb echt wel vertrouwen in mijn gyn en ik denk niet dat hij het zo lang gaat laten duren. Ik hoop echt voor je dat je kan bevallen zonder ingeleid te worden. Hier ligt alles momenteel mooi stil. heb wel serieuse steken in mijn schaambeen gehad. Ach ja, we zullen wel zien zeker. van waar ben jij en waar ga jij bevallen?

  Groetjes

  Karen
 • Hey

  Wou even zeggen dat ik mijn slijmprop over een periode van 1 week verloren heb dus niet zoals jij blijkbaar. Bij mij zaten er wel van die rodere sliertjes bij niet echt bloed maar het was ook niet helemaal wit.

  Ik wens je een goede en snelle bevaling en een mooie gezonde baby. weet je trouwens al wat het wordt??

  Groetjes
 • ik ga in lier bevallen, maar ik denk/hoop dat het nu wel wat vlotter gaat gaan en als het niet zo is, dan komen we daar ook wel door, vorige keer is het ook gelukt

  Ik heb ook wel vertrouwen in mijn gyn. Ze gaat er van uit dat het beter op een trage maar veilige manier kan, dan het snel te laten gaan en dat het kindje in gevaar zou komen en daar kan ik ze natuurlijk geen ongelijk in geven.

  Ik hoop het in ieder geval deze keer in de helft van de tijd te kunnen klaren.
  Succes en laat je nog iets weten als het zo ver is en hoe het geweest is ? Ik weet dat je in het begin wel heel veel andere dingen aan je hoofd zal hebben maar ik ben toch benieuwd.

  groetjes thumbup.gif
 • Hey dames,

  Ja ik weet wat het wordt, een jongen!!! En we zijn er dolgelukkig mee.

  Ik kom nog zeker straks iets zeggen en waarschijnlijk ook morgenvroeg voor ik naar ziekenhuis vertrek. Dan zal het wel een weekje duren, maar ik kom zeker langs als terug van ziekenhuis.

  Als jullie willen kunnen jullie ook altijd onze site in het oog houden. Mijn man gaat die vrij snel na de geboorte update
  [url=groups.msn.com/onzeschateenwon…">groups.msn.com/onzeschateenwon…]groups.msn.com/onzeschateenwon…">groups.msn.com/onzeschateenwon…[/url]

  Groetjes

  Karen en stampertje <3
 • toffe website !!!!!

  't is blijkbaar niet allemaal zo heel vlotjes gegaan maar toch
  heel veel succes met die kleine Rune en nen heel dikke proficiat aan die pappa die toch wel 'cool' is !!!!!
 • Karen, proficiat met Rune!
  Jij bent je slijmprop dus 2 dagen voor de bevalling verloren.

  Vanmorgen bij het plassen ben ik mn slijmprop verloren, bij het afvegen dik witachtig slijm en toen ik in het toilet keek enkele klodders dik bruin slijm.
  Nu dus afwachten wanneer ons kleintje eruit wil komen! We zijn zo benieuwd naar de kleine mensje dat nu nog in mn buik woont!

  groetjes!
 • Hallo.

  Ik hoef nog maar 11 dagen en ben mijn slijmprop helemaal nog niet verloren.Kan iemand mij ervaringen vertellen over hoe jullie hebben gevoeld dat de kleine eraan komt?Voortekenen ofzo?
 • hallo,

  Ik ben hier voor de eerste keer maar ik heb ook een vraag over een slijmprop.

  Toen ik vanmorgen naar de wc was geweest zat er een kleine slijmprop met een beetje bloed op het wc papiertje.

  Is dit nou idd DE slijmprop of is het heel iets anders.

  Ik hoop zo dat het wel een is en dat ik niet al te lang meer hoef te wachten want ik heb het nou alngzamerhand wel gehad.

  groetjes patricia

  Lilypie Baby Ticker
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld