diastasis recti

 • hey

  ik was tijdens mijn zwangerschap enorm veel bijgekomen en droeg alles naar van voor, nu mijn probleem is dat ik met een daistase zit, dat wil zeggen: de grote buikspieren die volledig uiteen staan zo’n 2?3cm!!! het is net of ik ben nog zwanger en mijn navel puilt ook een beetje uit!!!!!!! zijn er hier nog vrouwen met dit probleem? cry.gif cry.gif
 • Mijn vrouw had dit ook. Maar door de oefeningen van de kin? is dit opgelost.
  Vraag misschien raad aan je kin??

  Sterkte! thumbup.gif
 • Hey Sarah,

  Ik heb ook nog een diastase van de buikspieren. Het lijkt niet meer of ik nog zwanger ben maar als ik me voorover buig, push-up doe dan kan je volledig je vingertoppen tussen m’n spieren steken. Spierversterkende oefeningen helpen niet. Als je weet wat je eraan kan doen, laat je me het dan weten?

  Alvast bedankt,
  Elke
 • Elke, mijn kin? heeft me deze oefeningen gegeven in het ziekenhuis:
  Je moet je bekkenbodemspieren opspannen (alsof je een plas inhoud) en je buik intrekken en tot 10 tellen. Als je het goed doet voel je het tot in je onderrug. Dat moet je 3 keer doen. Op je rug en je 2 zijden. Na een paar weken moet het zo goed als weg zijn.
  Succes thumbup.gif
 • Thanks Sarah, ’k zal het proberen!!!
 • ik heb ook na mijn zwangerschap een diastatis maar mijn klachten zijn benauwdheid.zijn er vrouwen die daar ook last van hebben?graag wil ik er meer over wetenhoe julie er mee omgaan.

  groetjes hanan
Reageer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld