Wij gaan voor een een derde kindje!

, 1.803 keer bekeken

Door Indy op 22/04/2010 - 10:08:

Ik ben de trotse mama van 2 kindjes, een zoontje van 3 en een dochtertje van 1.

Beide keren werd ik vlot zwanger; resp. in de tweede en de derde maand. Ook beide zwangerschappen verliepen erg goed. Alleen bij mijn dochter kreeg ik op het laatst last van zwangerschapssuiker, maar dat was goed onder controle te houden met een dieet.
De bevallingen waren wel compleet anders. Bij mijn zoontje heb ik 20 uren over gedaan. Oké, de eerste 18 uren waren erg goed vol te houden want ik had nog geen hele sterke weeën. Maar dan werden mijn vliezen gebroken en was er geen houden meer aan. Ik kreeg een weeënstorm en toen was mijn zoontje er ook vrij vlot.
Bij mijn dochtertje braken de vliezen eerst. Vijf uur later kwamen de weeën, en 1 uur heftige weeën en 1 perswee later was onze kleine meid er al.
Na allebei de bevallingen was ik ook weer erg snel op de been. Na de bevalling van mijn dochtertje had ik zelf niet eens het idee dat ik bevallen was en ik voelde met erg goed.

Nu heeft mijn vriend altijd geroepen dat hij 2 kids wel genoeg vind. Ik zei altijd "“2 of 3"”, als dat ons gegund was natuurlijk… Na de geboorte van mijn dochtertje heb ik een spiraaltje genomen. Dat is mij overigens erg goed bevallen want ik ben, sinds ik het spiraaltje heb, niet meer ongesteld geweest. Heerlijk!
En nu… Nu hebben mijn vriend en ik besloten om toch voor een derde kindje te gaan. Afgelopen maandag is mijn spiraaltje eruit gehaald en dus zijn wij weer druk aan het klussen.
Ik zal jullie wel op de hoogte houden van de vorderingen.

Groetjes,
Indy

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld