De geboorte van ons lief zoontje.

, 871 keer bekeken

Beste lezers,

Ik verlangde heel hard naar een kind. Daarmee lukte het niet al te best. In mijn hoofd speelde altijd rond: "Mijn eerste kind, hoe zou het zijn, zou het gezond zijn, zou het goed zijn?" Zoveel vragen en geen antwoorden.
Wij hadden zelfs reeds voor de zwangerschap al de meter en peter beslist. Mijn moeder verheugde haar op ons kindje maar tot onze spijt heeft ze het nooit mee kunnen maken. Mijn moeder stierf en twee dagen later werd ik zwanger.

Heel de zwangerschap heb ik haar gesmeekt dat alles goed mocht blijven gaan met ons kindje. Ik had veel schrik om het te verliezen, omdat mijn zuster een jaar ervoor ook haar kindje had verloren op het einde van haar zwangerschap.
De zwangerschap was heel tof. De eerste stampjes, het geslacht,... ik vond het zo spannend. Natuurlijk bleef ik werken als poetsvrouw terwijl de dokter al had gezegd dat het niet meer mocht. Met als gevolg dat ik vroeger binnen moest om te rusten en de baby op te houden. Lang konden ze het niet laten ophouden want ze hadden gezien dat mijn moederkoek niet goed werkte en ik hetzelfde als mijn zuster kon krijgen.

Twee dagen later (5 september) zei ik stomweg tegen de verpleegster dat de baby op mijn blaas stampte en dat ik zo veel urine verloren was. Ze zei nog om te lachen: "Wie weet, zijn het je weeën niet!".
Een beetje later ging ik naar toilet en ontdekte dat het wel weeën waren. De dokters vonden dat raar want ik had nooit pijnlijke voorweeën gehad. De bevalling was snel voorbij. Op 4 uurtjes tijd was ons schatje daar. Ik was blij.
Wij hadden ons op alles voorbereid, behalve op een naam voor de baby. Maar gelukkig is mijn man zo goed in namen kiezen en we gaven hem de naam Dylan.

Vanaf het moment dat ik bevallen was, zag ik mijn man niet meer. Hij zat altijd bij ons zoontje. Ik vind het mooi als een vrouw zoiets kan meemaken. Ik zou het gerust over willen doen.
Het zijn momenten om nooit meer te vergeten.

Heel gelukkige ouders!!!

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld