Positiekleding zit echt lekkerder dan gewone kleding tijdens je zwangerschap!

, 4.590 keer bekeken
Voor veel zwangere vrouwen is positiekleding echt een sluitpost in de zwangerschap. Vaak kopen zij wat wijder vallende kleding in een regulier winkel. Maar die kleding is niet voor een zwangerschap gemaakt!
Positiekleding is wel speciaal gemaakt voor de zwangere vrouw. Je kunt zwangerschapsmode in elke stijl en smaak kopen en natuurlijk is positiekleding volgens de laatste mode en trends ontwikkeld. Uiteraard moet de kleding van een hoge kwaliteit zijn, het gaat immers ontzettend vaak in de was, en het model moet er ook na veel uitrekken wel in blijven.Wat is er nu anders aan positiekleding dan?


Positiekleding is gemaakt van fijne rekbare stoffen die de hele zwangerschap meerekken, zo kun je de positiekleding al vanaf het eerste begin van je zwangerschap dragen en ook daarna als je buikje nog niet helemaal weg is. Zo is een zwangerschapsshirt bij de schouders en mouwen dezelfde maat die je normaal draagt, maar zijn de zijnaden recht, ook is een zwangerschapsshirt net even iets langer zodat je hem fijn in je jeans kunt stoppen.
Doordat je de juiste maat draagt zit de kleding beter, en zul je jezelf hier mooier en prettiger in voelen dan een grotere maat, waarbij de kleding wellicht bij de buik wel past, maar in de rug en schouders veel te breed valt.

De positiebroeken en positierokken hebben van een fijne elastische band bij de buik en knoopsgatelastiek in de rug. Zo heb je geen knellende randen bij de buik maar sluit de broek of rok wel mooi aan bij de billen en benen. Waardoor het goed te zien is dat je buik weliswaar dikker is maar dat je nog steeds een mooi figuur hebt.
Vaak zitten bij positiejurken de naden net even iets hoger of lager dan bij een gewone jurk hierdoor heb je voldoende ruimte bij de buik maar wordt het geen tent. Er is natuurlijk voor gezorgd dat de positiejurk mooi staat als je een klein buikje hebt maar ook straks aan het eind van de zwangerschap als je een grote buik hebt.

Wist u dat ook heel veel niet zwangeren zwangerschapskleding dragen?


Veel zwangeren hebben net na de zwangerschap nog een buikje, omdat de positiekleding minder strak bij de buik zit, staat die vaak veel mooier als de gewone kleding. Ook veel niet zwangeren met een buikje dragen positie mode, gewoon omdat dit beter afkleedt en lekkerder zit.
Dus draag je positiekleding gewoon lekker af, zo heb je er lang plezier van!

Maar positiekleding is zo duur!?


Positiekleding is niet persé veel duurder dan gewone kleding. Natuurlijk heb je net als bij gewone mode wat duurdere merken en wat goedkopere merken.
Zo is Mama Licious van dezelfde mode groep als bijvoorbeeld Jack en Jones en Only. Dit merk is niet zo duur en erg trendy. Je hebt ook merken zoals Noppies, Esprit, Love2wait en Queen Mum. Zij behoren tot het middensegment zwangerschapsmode. Topmerken zoals Fragile, Zerotonine en Vida Vita zijn wel wat duurder.
Toch hoeft het allemaal niet veel geld te kosten. Tegenwoordig is er ook online positiekleding te bestellen: zowel bij grote winkelketens die een online shop hebben, als bijvoorbeeld bij www.positie-outlet.nl die ook een enorm assortiment merk positiekleding heeft met prijzen die meer dan de helft lager liggen dan de winkeladviesprijzen!

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld