Opnieuw zwanger!

, 1.180 keer bekeken

Hoi,

Herinner je je mij nog?
In augustus kwam ik met het heugelijke nieuws dat ik voor de tweede keer zwanger was. En in de wolken dat ik was...
Serge, mijn man, zei me het toch nog even te zwijgen tot die cruciale eerste drie maanden voorbij waren. Maar flapuit als ik ben, wist iedereen het al na 8 weken.
De eerste drie maanden verliepen vlotjes en ik dacht dat alle problemen nu wel van de baan zouden zijn... Maar op 11 september is het allemaal fout gelopen... ik kreeg bloedingen en er viel niets meer te redden.
Toen ik na 14 dagen nog steeds bloedde, moest ik naar de gynaecoloog voor een controle en het zag er niet goed uit. De gynaecoloog zei toen heel koel: "Daar zit nog brol in en dat moet er uit..."
Kan je je voorstellen dat ze je zoiets zeggen na een miskraam? Je zwangerschap en het vruchtje dat je drie maanden gedragen hebt, worden beschouwd als BROL. Ik was toen zo boos op alles en iedereen dat ik nooit meer naar deze site gekomen ben, omdat alles me hier confronteerde met gelukkige mensen die een kindje verwachtten of net eentje gekregen hadden.

Maar hier ben ik weer en oja, ik heb weer heugelijk nieuws. Ik ben weer zwanger!!!
Alweer zei Serge me te zwijgen tot die eerste drie maanden voorbij waren, maar NEEN hoor, ik kan het niet. Ik ben OVERGELUKKIG en over mijn toeren EN heel de wereld mag het weten. De baby is voorzien in september dus ik ben nog maar een paar weken ver maar voel me meer zwanger dan ooit.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld