Na 4 maanden ging het mis...

, 1.263 keer bekeken

Door M. op 29/10/2007 - 22:58:

Hallo,

Ik was zwanger en ik had mijn eerste echo al gehad.
Eén week voor ik zou weten wat het zou worden, ging ik op controle naar de verloskundige. Toen ze wou luisteren naar het hartje, kon ze de hartslag niet vinden. Ik werd meteen doorverwezen naar het ziekenhuis voor een echo. Daar kreeg ik te horen dat mijn kindje niet meer leefde. Wat er dan door je heen gaat, kan je niet beschrijven.
Ik was toen 4 maanden zwanger…
Ze hebben nooit de oorzaak kunnen achterhalen, maar een vermoeden heb ik wel. Ik werd mishandeld door mijn ex, hij heeft mij meerdere malen op de grond gegooid en zelfs mijn keel dichtgeknepen toen ik zwanger was. De dokter kon niet bevestigen dat dit de oorzaak was, maar ikzelf denk van wel.
Een paar dagen nadat ik gehoord had dat mijn kindje niet meer leefde, werd ik opgenomen voor een dagbehandeling. Ik moest dus op de natuurlijke manier bevallen en dat viel al bij al mee, zelfs je weet dat je moet gaan bevallen van een kindje wat niet meer leeft.
In eerste instantie was ik heel bang om haar te zien, maar achteraf bekeken, ben ik heel blij dat ik haar wel gezien en zelfs vastgehouden heb. In het ziekenhuis hadden ze een rieten mandje voor me, om haar er vervolgens in te leggen. Ik ben blij ik dit gedaan heb, want zo heb ik het toch een plekje kunnen geven! Het was dus een meisje en ik heb haar Eve genoemd. Die naam heb ik later laten tatoeëren.

Groetjes,
M.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld