Mijn miskraam...

, 932 keer bekeken

Door Aurélie op 19/06/2007 - 23:10:

Hallo,
Op aanraden van een kennis die ook een miskraam meemaakte, wil ik jullie mijn verhaal doen over mijn miskraam. Ik heb het er heel moeilijk mee en zoek mensen die me kunnen helpen dit te verwerken.

Ik was die zondag 2 maanden zwanger, toen ik plots wat bloed verloor. Niet echt veel, maar toch verontrustend natuurlijk. Ik ben dan naar het ziekenhuis geweest en het hartje klopte niet meer… Zo verschrikkelijk als je dat met je eigen ogen moet zien!
Omdat het vruchtje al te groot was om natuurlijk te laten komen, moest ik de volgende dag ’s morgens binnen voor een zuigcurettage. Ze hebben me volledig in slaap gedaan en ’s avonds was ik al thuis. En dan begin je pas te beseffen wat er op die 2 dagen tijd allemaal gebeurd is. Daarbovenop heb ik toch 3 dagen serieus pijn in de buik gehad... Gelukkig gaat het nu wat beter, maar mentaal blijft het moeilijk!
Ik weet wel dat het moeder natuur is maar toch kan ik het niet laten om mij vragen te stellen bij deze gebeurtenis: WAAROM?? Ik ben nog ’t meest "kwaad" op mezelf omdat deze zwangerschap niet gepland was en ik de eerste dagen dat ik het wist, getwijfeld heb! Nu is het weg...

Hopelijk vind ik hier mensen die me wat kunne helpen dit te verwerken.
Gelukkig heb ik wel al een zoontje van 8 maanden die me veel moed geeft.

Groetjes en tot binnenkort,
Aurélie

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld