Mijn 3 kleine engeltjes

, 1.955 keer bekeken

Door wendy87 op 08/05/2012 - 14:48:

Hallo allemaal,

Ik ben Wendy, mama van Dylan die nu 3 jaar is.
De zwangerschap van Dylan was heel goed gegaan. Ik was uitgeteld voor 8 mei 2009 en Dylan werd met 36 weken geboren op 17 april 2009.

Na een anderhalf jaar proberen waren we op 6 mei eindelijk zwanger van ons tweede kindje! Op de echo was een goed kloppend hartje te zien. Helemaal blij vertelden we het aan onze ouders. Maar helaas kreeg ik de dag nadien hevige pijn en begon ik te bloeden. Wij dus naar het ziekenhuis en daar vertelden ze me dat het hartje niet meer klopte. Ik mocht terug naar huis, het zou van zelf wel afkomen. En ja, na 4 dagen hevige pijn gebeurde het… Vol van verdriet wilde ik het niet opgeven, maar de buikpijn bleef met komen en gaan.

Op 7 oktober deed ik terug een test. Ik was al helemaal blij: eindelijk terug zwanger! Maar op echo was niets te zien. Het was allemaal zo: raar alles gaf aan dat ik zwanger was, maar er was niets te zien??
Op 2 november nam mijn dokter opnieuw een echo. “"Proficiat"”, zei hij: "“U bent zwanger van een tweeling…”"
Natuurlijk mijn geluk kon niet op. Maar toen kwam de klap: "“Sorry, de hartjes kloppen niet meer...”"

Ik dacht dat ik door de grond zakte. Ik was kapot. Ik kon niet meer verder. Alweer??
Op dat moment was ik 10 weken zwanger maar blijkbaar was het op 8 weken misgegaan want ze waren niet verder gegroeid.
Op 4 november heb ik dan een curettage gehad. Mijn zin in het leven was me helemaal vergaan maar ik moest door en moet dat nog steeds.
Maar de vragen blijven: waarom dit twee keer na elkaar? En waarom zagen ze niks op de echo? Waar kwam die buikpijn vandaan? Waarom was ik in 1 klap drie kindjes kwijt… ?

Nu blijf ik nog steeds zitten met vragen... Ik heb ook nog steeds buikpijn en dit al sinds mijn eerste miskraam. Na 12 echo’s en 1 scan zagen ze een cyste.
Vorige maand terug bij dokter geweest en toen zagen ze niets? Nu moet ik binnenkort weer terug ovoor verder onderzoek. Wat dit allemaal met mij is? Geen idee…
Dokter zei dat ik opnieuw mocht proberen en alles wel goed zal verlopen, maar ik ben bang dat weer mis gaat en ik kan zoiets niet nog een keer verkroppen!

Hoe gaan andere mensen hiermee om? Heeft nog iemand zoiets mee gemaakt??
Ondertussen zijn we een half jaar na de laatste miskraam, we zijn aan het proberen maar tot nu toe lukt het niet. Alleen, als ik zwanger zou zijn, weet ik niet hoe ik me dan zou voelen: blij of gewoon doodsbang…

Wendy

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld