Ik wist het niet eens.

, 1.499 keer bekeken

Ik heb 3 weken geleden een miskraam gehad.
Ik wist niet eens dat ik zwanger was. De week voordat ik ongesteld moest worden (ik ben gewoon aan de pil), kreeg ik erg veel buikpijn. Maar ik dacht: "Het zal wel door mijn regels komen."
Dus werd ik die week ongesteld maar veel minder dan normaal, net als de periode ervoor. Het was na 2 dagen alweer voorbij maar de buikpijn bleef.
De week erop vind ik ineens grote klonters bloed in het toilet. Toen heb ik mijn huisarts toch maar gebeld. Ik kon gelijk komen en moest proberen om die klonters mee te nemen. Niet echt lekker om te doen, maar ja.
Bij haar aangekomen, heeft ze ze getest en ik bleek al ruim 10 weken zwanger geweest te zijn, zonder dat ik het wist. Nou, dat komt op dat moment aan van: "Hoe kan dat nou?"
Toen heb ik het tegen mijn vriend verteld en die schrok ook best wel. Maar die had zoiets van: "Het heeft vast zijn redenen dat het niet goed gegaan is."
Daar heeft hij natuurlijk gelijk in maar nu begin ik eigenlijk pas te beseffen dat er toch iets in mij heeft gegroeid. Ik zie ineens overal op straat dikke buiken en dat helpt niet echt bij het verwerken ervan.

Is er iemand die ook zoiets heeft meegemaakt? Dan zou ik graag met je in contact komen.

Meisje 23

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld