Afwachten?

, 1.832 keer bekeken

Door Manon op 28/08/2012 - 16:24:

Hallo allemaal,

Ongeveer 3 maanden geleden heb ik een miskraam gehad, die helemaal zo verlopen is als ikzelf dacht.
Eerst heb ik 2 dagen gewacht om na te kunnen denken wat ik zou doen: het vruchtje vanzelf laten komen of het weg laten halen? Maar ik ging eraan onderdoor en dus zocht ik hulp.

Twee dagen later ben ik naar het ziekenhuis gegaan waar het met tabletten werd opgewekt. Ik heb er nog een nachtje geslapen omdat ik koorts had en de bloeding een beetje te heftig was. De volgende dag ben ik dan naar huis gegaan en alles was goed.
Twee weken erna op controle en alles was gewoon schoon en goed, dus op naar huis.
Maar die avond begon ik weer te vloeien. Eerst dacht ik dat dit gewoon erbij hoorde of een menstruatie was. Maar naar een paar weken hield het nog niet op en kreeg ik ook steeds meer buikkrampen. Ik begon het niet meer te vertrouwen en belde het ziekenhuis op. Ik mocht gelijk gaan en maar goed ook want het bleek dus niet goed te zijn.
Er werd meteen een afspraak gemaakt voor een curettage 2 dagen later.
Op naar het ziekenhuis dus voor de curettage. Daar lig je dan… Eerst kijken of er nog wat zat anders deden ze er niks aan. Dus een echo gehad en daar was bijna niets op te zien of tenminste niet genoeg om het te laten weg halen, dus ik mocht weer naar huis.
Ik moest het een week in de gaten houden en als het niet ophield, moest ik weer aan de bel trekken.

Die week ging voorbij en ik begon opnieuw hevig te vloeien en had veel buikkrampen. Eerst dacht ik weer dat ik ongesteld was geworden, maar het hield niet op. Dus toen ben ik naar de huisarts gegaan om toe luisteren wat die ervan zie. Ik moest dus binnen de 10 dagen een afspraak maken voor een controle omdat ik toch nog te hard vloeide.
Maar die afspraak heb ik niet gehaald. Want ik was paar dagen later bij iemand op bezoek. Ik had nog steeds buikkrampen, dus dan maar een pijnstiller nemen… Opeens moest ik nodig naar de wc en ja, hoor, daar kwam alles aanvloeien… Dikke stolsels, niet normaal! Op dat moment schrok ik me dood. Ik heb gelijk weer gebeld naar het ziekenhuis en mocht meteen langsgaan. Bleken er toch nog stolsels te zitten en kreeg ik een curettage. Nu ben er gelukkig helemaal vanaf…

Inmiddels is het 4 weken geleden dat ik een curettage heb gehad. Ik mocht de eerste 2 weken geen sex hebben - heb ik ook niet gehad -, maar ben nu elke keer zo misselijk. Weet iemand hier iets meer over?
Zou graag wat ervaringen willen horen want ik heb al wel een test gedaan maar die was negatief…

Manon

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld