Vader worden

Regelmatig verschijnen er op deze pagina nieuwe verhalen.
Waarom niet het jouwe?

Heb je een leuk, lief, ontroerend, grappig of nuttig verhaal over je zwangerschap, je bevalling, je kinderen, je kleinkinderen, je vaderschap, ... (kortom, als het maar met kinderen te maken heeft), klik dan hier en je kunt het meteen neerpennen of copy/pasten.

Papa worden: ja of nee?

, 1.977 keer bekeken
De vriendin van Kris heeft 2 kindjes uit een vorige relatie. De grote vraag is of er ooit een kindje van hun twee zal komen. En zo niet, zal Kris hier spijt van krijgen?

Hoera, ik word (weer) papa!

, 2.094 keer bekeken
Vier jaar geleden liet Andre zich steriliseren. Hij had al een volwassen dochter uit zijn eerste huwelijk, vond niet meteen een nieuwe levenspartner en was misschien ook al 'de leeftijd om papa te worden' gepasseerd... Of dat dacht hij toen althans.

Mijn dochtertje veranderde mijn leven ECHT!

, 1.864 keer bekeken
Op kerstavond 2003 kreeg Maurits een heel speciaal cadeau van zijn vriendin: een positieve zwangerschapstest. Maurits was dolgelukkig en volgde de zwangerschap dan ook op de voet. Alleen... Hij leed al 4 jaar aan pleinvrees en kon dus niet mee naar de gynaecoloog. Maar toen de bevalling nakende was, wou hij er kost wat kost bij zijn...

Wat ons overkomen is...

, 1.796 keer bekeken
Pol had al 3 kinderen uit zijn eerste huwelijk, Annelies had nog geen eigen kinderen. Annelies had een kinderwens en dus liet Pol zijn sterilisatie ongedaan maken. Maar het zwanger worden, liep niet van een leien dakje...

Hoe moet dit verder?

, 1.825 keer bekeken
Toen dit jong koppel, na een tijdje uiteen, weer samen was, bleek ze zwanger te zijn. Na wat telwerk bleek al gauw dat de baby niet van hem was. Nu willen ze graag samen verder, met de baby. Maar hoe zit dat dan?

Vadergevoelens

, 1.881 keer bekeken
De aanstaande moeder kreeg in het begin van haar zwangerschap een bloeding. Een miskraam? Ze konden een week later terecht voor een echo. Een week vol spanning... Tot de verlossende woorden kwamen!

Vader?

, 1.840 keer bekeken
Deze aanstaande papa zit vol vragen bij de nieuwe zwangerschap van zijn vriendin. Hun eerste zwangerschap liep immers niet goed af?

Hoe het toch een mooi verhaal werd

, 1.899 keer bekeken
Tijdens haar zwangerschap liep haar relatie spaak en na de geboorte stond ze er ook helemaal alleen voor. Tot ze de man van haar leven leerde kennen, die niet alleen voor haar wou zorgen maar er haar zoontje ook graag bij wou.

Alles kwam toch nog goed.

, 1.677 keer bekeken
Toen Karo 5 maanden zwanger was, werd er bij haar man een hersentumor ontdekt. Ze wilden er zo snel mogelijk iets aan laten doen zodat hij de bevalling in elk geval kon meemaken.
Dit verhaal is online geplaatst zoals het bij ons is aangekomen. 9Maand is niet verantwoordelijk voor inhoud, grammaticale fouten, enz.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld