Zo vlug?!

, 1.280 keer bekeken

Door Marisa op 20/09/2004 - 22:54:

Het was wel even schrikken toen de test positief bleek te zijn. Ook al was deze zwangerschap gepland, toch was het niet gepland dat mijn vriend zijn contract niet verlengd werd. Op het moment dat we dat te horen kregen, was ik al met de pil gestopt en kon het evengoed al te laat zijn. Dus besloten we af te wachten en dan wel weer te zien.
En wat bleek nu: 1 maand gestopt met de pil en al zwanger. Na 8 jaar de pil genomen te hebben. Ik had erop gerekend dat het wel enkele maanden kon duren.
Dus vorige week naar de gynaecoloog en wat bleek: 7 weken gestopt met de pil en 6 weken zwanger. Op dat moment reageerde de gynaecoloog zo van: “Allez, gij zijt ook van het vruchtbare type.”

Al bij al zijn we heel blij met onze pruts en alles gaat goed. Alleen ik heb het wel zwaar, ik heb de hele dag last van misselijkheid en eten is echt wel een gevecht geworden. En verder ben ik heel moe want de pijnlijke borsten beletten mij van op mijn buik te slapen. Maar ja, beter dat ik nu anders leer slapen want binnen enkele maanden kan dat sowieso niet meer gewoon.

Marisa

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld