Een broertje of zusje voor onze flinke zoon?!

, 1.281 keer bekeken

Door Carootje op 07/10/2005 - 18:16:

30-04-2005

Hallo,

Ik zal maar even beginnen met me voor te stellen: ik ben Carolien, 22 jaar en mama van Joram. Met Joram heb ik een fantastische zwangerschap gehad. Het toilet was wel bijna 5 maanden mijn beste vriend, maar voor de rest was alles oké. Ook de bevalling is goed verlopen.
Nu is ons kereltje al bijna 8 maanden en het is een echt schatje. Hij slaapt ’s nachts flink door en het is een goede eter.

We (mijn man Bram en ik) hadden heel graag onze kindjes snel na elkaar gekregen. We zitten nu toch in de luiers en flesjes, dan kunnen we beter in één keer doorgaan. Daarom, en ook omdat onze Joram zo’n flinke jongen is, hebben we eind februari besloten om te stoppen met de pil.
Vorige maand was ik perfect op tijd, maar deze maand was ik al 10 dagen over tijd... We besloten het weekend nog even af te wachten. Maar helaas, deze ochtend was het zover... Het was wel even een teleurstelling, maar het zou misschien toch een beetje vroeg geweest zijn. We hadden er zo op gehoopt om tegen de zomer (rond de 1ste verjaardag van Joram) terug zwanger te zijn. Dus we blijven proberen en zullen wel zien hoe het verder gaat.

Ik ben in ieder geval supertrots op mijn zoontje en kan mijn leven zonder hem niet meer voorstellen. Dat geldt ook voor zijn papa. Wat is die trots op zijn kleine jongen!
Ik ben blij dat ik deze website heb gevonden. Het doet me goed dat ik even mijn hart kon luchten...
Ik hoop binnenkort een broertje of een zusje te kunnen aankondigen!

Veel groetjes,
Carootje

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld