Het wil niet lukken.

, 1.153 keer bekeken

Hallo,

Mijn naam is Cintje. Mijn man en ik zijn al twee jaar aan het proberen om een kindje te krijgen. We hebben elkaar leren kennen op de bus. Hij woonde in Nederland en ik in België. Hij was buschauffeur en ik bushostesse en tijdens een pendel naar Spanje werden wij op elkaar verliefd. Het was echt liefde op het eerste gezicht.
We wonen nu ondertussen al vier jaar samen en zijn twee en een half jaar getouwd. Het enige nadeel was dat hij al een keer getouwd was geweest en twee kinderen heeft bij zijn eerste vrouw. We schelen 20 jaar in leeftijd maar dat hield ons niet tegen om samen door het leven te gaan. Want het ging en gaar nog altijd het heel goed. Zijn kinderen accepteerden mij direct en we kunnen het goed vinden met elkaar.

Nadat we een half jaar getrouwd waren, had ik al heel snel het gevoel dat ik moeder wou worden. En daar gingen we natuurlijk samen voor. Maar vanaf het moment dat wij besloten om voor een kindje te gaan, lukt het gewoon niet.
Ik ben al twee jaar van de pil af en we zijn al bij artsen geweest maar hij kan op de een of andere manier gewoon niet meer klaarkomen. Het is net alsof hij geen kindje meer wil.
Gisteren hebben we er nog een heel gesprek over gehad en hij zei dat hij er zelf niets aan kan doen. En zolang dat dit hem niet zal lukken, zal ik nooit mama worden. De arts zegt dat hij kerngezond is en zijn zaad is ook al getestÂ… Het lukt hem gewoon niet. Toen ik nog niet gestopt was met de pil, was er anders geen probleem.
Is er iemand die dit herkend en ons hierbij kan helpen?

Cintje

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld