Mijn zoontje had vruchtwater ingeslikt...

, 4.624 keer bekeken

Hallo,

Na 7 jaar, op 10 januari 2003, ben ik bevallen van mijn tweede kindje. Eigenlijk was ik uitgeteld op 15 januari 2003 maar de gynaecoloog wou geen risico nemen en had de datum vastgesteld op 6 januari 2003.

Toen ik op 5 januari werd opgenomen in het ziekenhuis had ik veel last van slijm en hoestneigingen. Gezien het feit dat ik met een keizersnee moest bevallen, moesten mijn longen eerst onderzocht worden en moest ik van mijn griep af zijn.
Eenmaal in het ziekenhuis kreeg ik last van een allergie, dus het werd steeds erger. Maar op vrijdag 10 januari 2003 kreeg ik om de 5 minuten wee├źn en dus werd ik om 12.15 uur naar de operatiekamer gereden.
Om 13.30 uur werd ik, na de plaatselijke verdoving (ruggenprik), geopereerd. Toen mijn zoontje geboren werd, had hij een grijze kleur en wou hij in eerste instantie niet huilen. Iedereen was nerveus: de baby meteen onder de lamp en zuigen. Ik vroeg: "Wat gebeurt er met mijn baby?"
Antwoord: "Hij heeft een klein beetje vruchtwater binnen gehad maar de kinderarts heeft hem eindelijk aan het huilen gekregen."
Ik was nog niet tevredengesteld, temeer omdat ik de dokter hoorde zeggen dat hij zoiets nog nooit eerder had gezien: vruchtwater zo vuil als slootwater.
Mijn zoontje had dus gepoept in het water en een beetje van ingenomen. Mijn vraag nu is: is dit schadelijk voor de ingewanden? (bijvoorbeeld de nieren, darmen, blaas etc.)

Toen hij twee maanden oud was, hebben ze een blaasontsteking ontdekt. Morgen heb ik een afspraak voor een buikecho.
Ik ben heel ongerust en hoop dat jullie mij wat moed kunnen geven of mij verwijzen naar soortgelijke verhalen.
Bedankt, voor deze gelegenheid.

Een bezorgde moeder

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld