Zwanger of niet?

, 1.848 keer bekeken

Door Alexandra op 30/11/2008 - 19:29:

Ik ben een 19-jarige meid. Ik heb al 3 en half jaar een heel lief vriendje waar ik in januari 2009 al 2 jaar mee samenwoon in een appartement.
Ik heb altijd al een grote kinderwens gehad maar ik wou toch eerst mijn studie afmaken en een beetje sparen...

Nu slik ik al sinds mijn 15de strikt de pil. Maar in september en oktober van dit jaar ben ik heel ziek geweest, wel wetende dat je pil dan niet zo goed werkt… Maar ik heb er verder niet over nagedacht.
Sinds enkele weken moet ik véél plassen. Dus ben ik al een paar keer bij de dokter langs geweest en ik kreeg medicijnen, maar niets helpt echt… Sinds vorige week heb ik enorm pijnlijke borsten, ‘s ochtend en ‘s avond ben ik misselijk en de hele tijd voel ik me extreem vermoeid. Mmhhhmm, zou het dan toch zijn?
Ik ben dan eventjes op de kalender gaan kijken wanneer ik mijn laatste regels heb gehad, en dat is inmiddels geleden van 16 oktober 2008...

Nu ben ik een beetje bang om een zwangerschapstest te gaan halen, hoewel ik eigenlijk me wel heel erg zwanger voel... Maar ik heb enorm veel schrik voor de reacties van buitenaf... En ik denk dat ik mijn ouders enorm hard teleur ga stellen... sad.gif

Maar morgen ga ik toch een testje halen smile.gif

Alexandra

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld