Zwanger: ja of nee...

, 1.250 keer bekeken

Hoi,

Morgenvroeg is het weer zover... De volgende test. Zucht...
Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Ik heb ondertussen al 3 testen gedaan: negatief, positief en negatief... En nu morgen de definitieve, gewoon thuis en dan maar weer naar de dokter. Wij, mijn vriend en ik, zijn er zo'n beetje helemaal van overtuigd dat ik zwanger ben. Elke morgen misselijk, overgeven, zo vaak naar het toilet, gespannen en pijnlijke borsten, duizelig...
En dat idee van zwanger zijnĀ… Ik was de vorige keer dat ik ongesteld moest worden, ondanks de pil, 5 dagen over tijd, waarna ik alsnog ongesteld werd. Maar deze maand helemaal niets... Ik ben al 7 dagen over tijd. En al het "misselijk zijn"-gedoe en zo is nu al zo 'n 2 en halve maand aan de gang.
In ieder geval heb ik sindsdien geen alcohol meer gedronken en het roken staat nu op maximum 1 per dag...
Een zwangerschap is eigenlijk helemaal niet gewenst... Nou ja, niet gewenst, we vinden het allebei wel heel leuk maar ik heb nog anderhalf jaar van mijn studie te gaan. We hebben al gekeken hoe dat dan moet, via thuisstudie of zo. En gelukkig, het bestaat als thuisstudie.

Oh, jeetje, sorry voor dit verhaal, maar wou het gewoon even ergens kwijt. Ik zou het, nu ik er zo beetje aan gedacht heb, toch wel heel jammer vinden als ik niet zwanger blijk te zijn. Bij de laatste negatieve test heb ik een goed potje zitten huilen. Nu ja, eerst morgen maar even afwachten!

Esther

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld