Vier maanden na bevalling, terug zwanger?

, 2.487 keer bekeken

Door Roos op 12/01/2005 - 22:55:

In april 2004 ben ik met keizersnede bevallen van een prachtige zoon.
We hebben een moeilijke start gehad maar nu zat ik, na een maand of drie, weer lekker in mijn vel. Ik kon weer lekker overal naartoe en overal weer van genieten.
Na de bevalling heb ik eenmaal gemenstrueerd. Daarna had ik er verder geen aandacht aan geschonken. Maar opeens kreeg ik de kriebels omdat mijn menstruatie uitbleef en ik heb een test gedaan. Nou, die was direct zichtbaar: ik was zwanger!
Het overviel me eigenlijk wel en ik wist het even niet meer. We wilden er heel graag nog een kleintje erbij maar hadden er verder nooit over nagedacht... Ja, dit kleintje is heel erg welkom, ook al was het niet zo gepland.

Ik weet het nu een paar dagen en ik moet het nog even tot me door laten dringen. Ik geniet nu zo van ons kleintje en dat wil ik ook zo houden. Het is best een beetje verwarrend om te weten dat ik in april/mei alweer met een kleintje in mijn armen zal liggen.
Wie heeft dit ook meegemaakt en wil haar ervaring met mij delen? Ik ben nu ongeveer 7 weken zwanger. Dit wordt de vierde keizersnede en daar vraag ik ook ervaringen over.

Roos

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld