Onverwacht mama en papa.

, 2.287 keer bekeken

Hoi,

Ik ben Sandra en heb sinds 2 jaar een relatie met Ron.
Op 19 maart 2001 zijn wij geheel onverwacht papa en mama geworden van een heel mooi meisje met de naam Kristel.
Ik ben gewoon elke maand ongesteld geweest en slikte ook gewoon de pil en dan kan je nog zwanger worden. 9 Maanden lang (waarschijnlijk bijna 10 maanden), heb ik geen vreemde dingen gevoeld en ik was ook niet veel dikker geworden.
3 Weken voor de bevalling zijn we nog met 4 personen gaan skiën in Oostenrijk. Wie doet mij dat nou na als ze hoog zwanger is???

Ik moest die bewuste 19de maart naar de huisarts omdat ik al 3 nachten niet geslapen had van een verschrikkelijke pijn in mijn rug. Daar werd mij verteld dat ik zwanger was en al 3 centimeter ontsluiting had en dus naar het ziekenhuis moest om te bevallen. Ik mocht ook thuis bevallen maar omdat ik toch niets in huis had, besloten de huisarts en ik om toch maar in het ziekenhuis te bevallen.
Thuis heb ik Ron gebeld en ons beider ouders om het nieuws te vertellen en daar was iedereen, net als wij, geschokt maar toch ook heel blij.
Samen met Ron ben ik naar het ziekenhuis gegaan en daar waren ze al een beetje in rep en roer want we bleven zo lang weg. Wij waren blijkbaar de enige twee die de rust zelve waren. Om halfzes waren we in het ziekenhuis en om 23:08 uur is ons wondertje geboren!!!
Na 2 dagen mochten we naar huis en daar was alles door familie en vrienden ingericht voor een baby.
We vormen nu een echt gezinnetje en zijn al helemaal gewend aan het leven met zijn drieën.

Groetjes,
Sandra, Ron en Kristel.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld