Onverwacht zwanger

Regelmatig verschijnen er op deze pagina nieuwe verhalen.
Waarom niet het jouwe?

Heb je een leuk, lief, ontroerend, grappig of nuttig verhaal over je zwangerschap, je bevalling, je kinderen, je kleinkinderen, je vaderschap, ... (kortom, als het maar met kinderen te maken heeft), klik dan hier en je kunt het meteen neerpennen of copy/pasten.

Zwanger en zo...

, 2.349 keer bekeken
Niet gedacht dat het kon, en dus totaal onverwacht was ze zwanger! Na de eerste shock, kwamen de vragen en de praktische bedenkingen… Maar 1 ding is zeker: het is een wonder, eentje om te koesteren!

In shock!

, 2.088 keer bekeken
Na 3 jaar van proberen en behandelingen was Petra mama van een mooie dochter geworden. En nu ging ze trouwen! Alleen voelde ze zich al een tijdje niet lekker... Zwanger? Nee, dat zou zo toch niet lukken! Of wel??

Een brief aan Aiko

, 1.889 keer bekeken
De komst van Aiko was niet gepland. Haar mama heeft het door gezondheidsproblemen niet echt breed maar met deze brief wil ze Aiko vertellen dat ze er zo ook samen zullen komen!

Tweede baby, niet gepland...

, 1.909 keer bekeken
Na een relaxte vakantie in Turkije was deze mama haar cyclus helemaal in de war. Of niet? Na 2 dagen bruine afscheiding, enkele dagen niets en weer 2 dagen bruine afscheiding, wist ze het zeker: ze was zwanger!
Dit verhaal is online geplaatst zoals het bij ons is aangekomen. 9Maand is niet verantwoordelijk voor inhoud, grammaticale fouten, enz.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld