Ik was weer zwanger.

, 1.402 keer bekeken

Ik ben op 18 december 2000 bevallen van een zoontje, Timothy-Jan. Hij was heel groot: hij woog 4390 gram en hij mat 56 cm. Alles ging goed tot dat ik 4 weken na de bevalling bloed moest gaan prikken.
Ik had vier jaar geleden na de bevalling van onze Davey wat aan mijn schildklier gekregen dus ik moest weer bloed laten prikken. De dokter zei: "Je zal het wel niet hebben" en inderdaad, er was niets aan de hand. Maar toen ik twee weken weer bloed ging laten prikken, was het dus wel zo. Ik moest stoppen met borstvoeding en ik moest naar het ziekenhuis op controle en voor mijn pillen.

Alles ging goed... we zijn op 13 juni 2001 getrouwd. Een week later op 19 juni, was ik niet lekker en mijn man zei: "Ga naar de dokter". Ik ging en de dokter zei: "Ik ga maar een test doen" en toen zei hij dus: "Je bent zwanger". Ik zei nog dat dit niet kon maar toch was het zo.
Ik moest naar huis en wist niet hoe mijn man zou reageren. Ik wist ook niet wat ik hem moest zeggen. Ik ben dus naar huis gegaan en heb het hem gelijk gezegd en wat denk je dat hij deed... hij moest heel hard lachen. Hij was niet boos op mij, hij was blij.

Gisteren heb ik een echo gekregen. Ik ben nu 9 weken en 5 dagen en ik zal bevallen op 4 februari 2001.
Je ziet dus dat het raar kan lopen je heb iets aan je schildklier, bij mijn werkt hij te snel, en iedereen zei dat ik niet snel zwanger kon worden. Ik ben het wel en ben er blij mee ook. Het zal wel zwaar voor mij worden want als ik beval dan is Timothy-Jan pas 13 maanden oud.

Groetjes,
Mieneke

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld