Zwanger op mijn 39ste maar toch niet gelukkig...

, 1.730 keer bekeken

Door Katleen op 12/10/2009 - 13:31:

Hoi,

Ik vind het heel moeilijk om mijn verhaal neer te pennen want het zal ongetwijfeld veel kwade reacties opwekken, maar ik hoop toch dat er nog soortgenoten zijn...

Ik ben 39 jaar (bijna 40) en sinds 2 weken weet ik dat ik zwanger ben (nu 6 weken). Ik ben dit te weten gekomen tijdens een routinecontrole bij de gynaecoloog.

Sinds mijn 18 jaar heb ik anorexia en ik ben daar vrij ver in gegaan… Pas sinds mijn 33ste heb ik via medicatie mijn menstruatie terug gekregen. De laatste jaren had ik ze terug zonder medicatie maar mijn BMI schommelt rond de 15... Dit alleen om mee te geven dat ik (en iedereen die me kent) er absoluut van overtuigd waren dat ik nooit zwanger zou worden, toch zeker niet zonder behandeling.
Ikzelf verkondigde wel tegen iedereen dat ik dolgraag een kind wou en dit meende ik ook echt! Maar nu komt het lelijke aan het verhaal… Nu ik zwanger ben, ben ik niet meer blij. Ik zie het totaal niet meer zitten, mijn relatie met de toekomstige vader is absoluut niet goed en financieel alleen een kind opvoeden, kan ik ook niet.
Bovendien is iedereen superblij voor mij omdat ze denken dat mijn wens vervuld is… ERG ERG ERG… Ik kan dus bij niemand terecht, zelfs de gynaecoloog was dolblij voor mij...

Daar bovenop ben ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat misselijk... En schreien kan ik als de beste...

Katleen

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld