Vruchtzakje

, 1.508 keer bekeken

Door Iris op 19/02/2008 - 19:55:

Hallo!

Wat ik nu toch mee maak, is onbeschrijfelijk.
Ik heb een zoon van 12 jaar! Mijn man en ik hebben heel veel moeite gehad om van hem in verwachting te raken. Veel ziekenhuisbezoeken en in totaal zes jaar over gedaan!
Maar nu komt het…
Ik was al een paar dagen goed misselijk. Mijn huisarts gaf me medicatie voor een geïrriteerde maag. En omdat ik problemen had met mijn ongesteldheid, ik zou teveel baarmoederslijmvlies hebben, kreeg ik ook medicatie. Er gebeurde niks… Ik was gewoon constant misselijk. Al twee weken lang… Dus ik dacht dat het daarvan kwam, tot ik gisteren bij de gynaecoloog was. Die zei: “Goh, ik zie een vruchtzakje maar nog geen duidelijke vruchtje. Dus of je hebt een prille zwangerschap of het leidt tot een miskraam.”
Nou, mijn man en ik stonden perplex!!
Terug naar huis en erover gesproken. Mocht ik nu een goede zwangerschap krijgen, dan is het zo! Ik laar geen abortus plegen omdat het nu niet uitkomt! Sterk tegen mijn principes.
Maar ja, nu is het afwachten…

Weten jullie nog wanneer je een vrucht kan zien op een echo? Ik ben het namelijk kwijt na al die jaren! Ik voel me wel blij maar ook met gemengde gevoelens. Mijn man daarentegen richt al een babykamer in. Apart!
Steunen jullie mij?
Vast wel!!

Iris

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld