Net zwanger!

Regelmatig verschijnen er op deze pagina nieuwe verhalen.
Waarom niet het jouwe?

Heb je een leuk, lief, ontroerend, grappig of nuttig verhaal over je zwangerschap, je bevalling, je kinderen, je kleinkinderen, je vaderschap, ... (kortom, als het maar met kinderen te maken heeft), klik dan hier en je kunt het meteen neerpennen of copy/pasten.

Wat een schrik vandaag!

, 1.975 keer bekeken
Yasemin is voor de tweede keer zwanger als ze last heeft van haar buik en rug. Zou er iets mis zijn? Wanneer ze licht bloedverlies opmerkt, slaat ze in paniek… Gelukkig blijkt het loos alarm!

Bang...

, 2.268 keer bekeken
Toen de vorige zwangerschap van Sara in een miskraam eindigde, kreeg ze een curettage. Deze viel haar heel erg tegen. Nu is ze terug zwanger en telt ze de dagen tot de eerste echo af…

Zwanger na een miskraam...

, 1.957 keer bekeken
6 Maanden nadat Candy gestopt was met de pil, bleef haar menstruatie weg: zwanger! Helaas ging het mis... Ze besloten de natuur haar gang te laten gaan... En weer 6 maanden later was het zover!!

Hoop doet leven

, 2.017 keer bekeken
Bijna 10 jaar geleden werd Veronique mama van een dochter. Toen kwam de wens voor een tweede kindje... Drie jaar later eindigde de zwangerschap in een miskraam, nog eens 3 jaar later werd haar zoontje doodgeboren... Maar nu is ze terug zwanger: bang en hoopvol tegelijk...

Terug zwanger na 3 miskramen...

, 1.973 keer bekeken
Merel is mama van een zoontje van bijna 2. Toen hij 1 jaar oud was, werd er gedacht aan een tweede kindje maar... Merel kreeg 3 miskramen op 1 jaar te verwerken. En nu, is ze opnieuw 'voorzichtig' zwanger...

Dubbel gevoel!

, 2.194 keer bekeken
Veertje is voor de derde keer zwanger. Aan de ene kant is ze hier heel blij mee, aan de andere kant: is haar relatie wel stabiel genoeg?
Dit verhaal is online geplaatst zoals het bij ons is aangekomen. 9Maand is niet verantwoordelijk voor inhoud, grammaticale fouten, enz.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld