De zwangerschapstest?

, 1.374 keer bekeken

Door M. op 17/04/2007 - 12:07:

Hallo bolle buikjes,

Ik ben momenteel 15 weken zwanger. Ik heb alleen last van de vermoeidheid maar voor mij was mijn tweede zwagerschap een deja-vû.

Toen ik voor mijn eerste zwagerschap naar de gynaecoloog ging, moest ik 2 uur wachten voor het mijn beurt was. Ik was toen maar 3 dagen over tijd en als je geen pil neemt, kan dat wel eens gebeuren. Ik ging gewoon maar op controle en toen zei de dokter tegen me: “Ik zie iets maar ben niet zeker. Doe anders eens een test en laat mij dan iets weten.”
En ze had gelijk… Ik was zwager van een dochter, Zoë, die ondertussen 3 jaar oud is.

Toen ik in december 2006 op controle ging, moest ik weer 2 uur wachten. Weer was ik 3 dagen over tijd. Deze keer zag de gynaecoloog weer iets maar was het niet zeker. Ze zei: “Als je binnen de week uw maandstonden nog niet hebt, doe dan eens een test.”
Deze keer was mijn man erbij en hij kon natuurlijk niet zolang wachten. Dus is hij die avond nog naar de apotheker van wacht gereden om een test te gaan halen. Helaas was die negatief en mijn man was diep teleurgesteld.
Een week later had ik mijn regels nog altijd niet. Ik had ook pijnlijke borsten en moest veel plassen, dus toen ik dan nog eens een test deed, was hij wel positief!!
Op Nieuwjaaravond heb ik mijn man een onvergetelijk cadeau gegeven.

Zoals jullie zien, kan je er niet altijd van uit gaan dat de tests meteen tekenen. Dus als jullie niet zeker zijn van de test die je gedaan hebt, wacht dan enkele dagen en doe de test nog eens opnieuw.
Nog veel succes met jullie zwagerschap!

M.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld