Buikpijn en zwangerschap.

, 2.092 keer bekeken

Gisteren ontdekte ik dat ik opnieuw zwanger ben.
We hebben al 2 dochtertjes van 3 en 5 jaar. Tot vorige maand slikte ik anti-"depressants"-pillen. We wilden graag nog een derde kindje, dus ik ben gestopt met het nemen van de tabletten.
We hebben het 1 keer gedaan zonder bescherming maar begonnen daarna toch weer met het gebruiken van bescherming omdat ik net pas was gestopt met het nemen van die tabletten en ik eerst liever aan de dokter wilde vragen of het wel veilig was om nu al zwanger proberen te worden.
Ik had al 2 weken last van maagkrampen (pmt) en depri-buien. Ik wachtte natuurlijk tot ik ongesteld zou worden maar toen ik me ook duizelig en misselijk begon te voelen, besloot ik toch om een test te doen. Ik wist dat het positief zou zijn en ja, hoor. Heel blij natuurlijk maar... het rare is dat ik nog steeds pijn heb onder in mijn buik. Geen erge pijn, hoor maar gewoon dat irritante gevoel dat je krijgt net voor je ongesteldheid er is.

Ik heb nog nooit een miskraam gehad en de zwangerschappen van mijn 2 dochtertjes zijn beiden gelukkig goed verlopen maar nu maak ik me wat zorgen over die buikpijn. Heeft iemand anders dat ook (gehad) en is de
zwangerschap toch goed afgelopen?
Ik hoop hierop wat reacties te krijgen, bedankt!!!

Maira

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld