BBZ of te vroeg?

, 1.568 keer bekeken

Door Miek op 11/05/2009 - 09:55:

Op vrijdag 10 april heb ik een zwangerschapstest gedaan! Dit was heel bijzonder na 8 jaar gestopt te zijn met de pil en vier IVF-pogingen. Maar wat waren we blij: hij was positief!

Op woensdag naar de huisarts en het goede nieuws werd bevestigd.
Omdat ik een beetje aan het rommelen was met mijn menstruatie, werd ik doorgestuurd naar de verloskundige voor een termijnecho op zaterdag 18 april. Maar wat een schok: in mijn baarmoeder was geen activiteitÂ… Echter wel op mijn linkereierstok.
Diezelfde avond nog zaten wij in het ziekenhuis. Ze kwamen al met een operatiehemd omdat ze me direct wilden opereren. Ik had echter geen klachten, en het kwam zo rauw op mijn dak dat de gynaecoloog voorstelde om me zondag terug te laten komen om mijn HCG-waarden te bepalen en opnieuw een echo-onderzoek te doen.
Op zondag was mijn HCG iets gestegen(1800), maar aan het echobeeld was niets veranderdÂ… Dus op dinsdag weer terug.
Op dinsdag was mijn HCG vrijwel niet gestegen, maar was er ook een vruchtzakje te zien in de baarmoeder! Het gaf een onduidelijk beeld: is het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Of is de zwangerschap nog zo pril??

Wat is dit moeilijk! Die onzekerheid, mijn emoties gaan steeds heen en weer van hoop naar verdriet. Zijn er mensen die mijn verhaal herkennen?
Ik hoor graag van jullie!

Miek

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld