13 Weken zwanger en alleen vruchtzakje op echo...

, 2.099 keer bekeken

Door Natasja op 22/07/2008 - 13:31:

12 April…

Ik had 5 of 6 weken ervoor een zwangerschapstest gedaan omdat ik toen al een week of twee over tijd was en nogal wat symptomen van een zwangerschap had. Helaas wad die test negatief…
Drie weken geleden heb ik weer getest en ja, hoor, (tot twee keer toe) nu was het wel positief!

Mijn laatste menstruatie was op 9 januari dus ik zou ongeveer 13 weken zwanger moeten zijn…
Vorige week ben ik naar de verloskundige geweest. Er was geen hartje te horen dus paniek. Toen maar gelijk echo gemaakt en ook daar was niks op te zien.
Dus mocht ik de volgende dag terug komen voor inwendige echo. Op de inwendige echo was alleen een vruchtzakje te zien en verder geen hartactie… Dat was natuurlijk erg balen en niet te begrijpen voor ons want wij dachten: na 13 weken ben je door het gevaar heen?! En ik voelde me ook ontzettend zwanger.
Volgens de man die de echo maakte, kon het aan twee dingen liggen. Of ik was nog maar net zwanger (snap niet hoe dat kan) of het werd een miskraam.

Ik moet nu volgende week vrijdag terugkomen en dan gaan ze kijken of het is gegroeid. Zo niet, dan wordt het een miskraam en zo wel, dan bouwen we hier een feestje.
Het is allemaal erg moeilijk te begrijpen want het ene moment ben je dertien weken zwanger en het volgende moment zit je je af te vragen of je nog wel zwanger bent.
Ik probeer er maar het beste van te hopen, maar bij ieder prikje of krampje in mijn buik raak ik in paniek en ren ik naar de wc om te kijken of ik bloed verlies.

Ik wou dat ik de tijd kon doordraaien naar vrijdag...
Natasja

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld