WorldWideBaby

, 1.089 keer bekeken
Woensdag 15 augustus 2001

Nadat ik vandaag lekker ben uitgeslapen, heb ik je kamertje verder behangen. Het is nu vrijwel af en morgen wil ik de behangband tussen de twee kleuren behang in gaan plakken.
Ik moet zeggen dat ik goed tevreden ben over het plakresultaat. Het was soms effe vechten maar ik kijk er met tevredenheid naar. Ik hoop dat jij dat ook kunt doen of liever: dat je er je rust kunt vinden.

De eerste twee sites op het web hebben de verhalen geplaatst. En ik moet zeggen dat ze het schitterend vorm hebben gegeven. De kleuren, het lettertype, de lay-out, het ziet er keurig uit.

Ik heb met José van de week de hele opbouw zitten volgen en naarmate de opzet groter en duidelijker werd, zijn we enthousiaster geworden. Één site heeft zelfs een apart gastenboek aan de verhalen gehangen in de hoop reacties los te weken bij de lezers.

Mama heb ik er nog niet uitgebreid over gesproken aangezien we elkaar deze week vanwege mijn diensten nauwelijks zien. Maar ze gaf aan het keurig netjes te vinden. We zijn benieuwd of er reacties gaan komen. 'Tante' Vanessa heeft al tegen José gezegd dat ze er van onder de indruk was.

"So they called for the doctor, the doctor said, "It's strange",
He's got pistols on his finger, he's got love on the brain"

Making the perfect man ~ Chris Deburgh

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld