Stan & Mariska

, 1.286 keer bekeken
Dinsdag 3 april 2001

Vandaag zijn Stan en Mariska aan de beurt. Ze hebben net een ander huis gekocht en krijgen vandaag de sleutel. Vanavond gaan we er kijken en willen we ze vertellen dat ze oom en tante gaan worden.

Mama is een uurtje eerder thuis van haar werk want het is een drukke avond. Ze wil nog boodschappen doen, een uurtje gaan sporten en daarna door naar haar broer.
We doen weer grinnikend boodschappen, hoewel we dit keer niet met spullen lopen te gooien. Ik ben nog niet helemaal wakker van mijn nachtdienst. Op de terugweg nemen we een hap chinees mee. Wen daar maar vast aan, we eten dat regelmatig!

Na het sporten, rijden we naar de Desmijndijk en bekijken het huis van Stan en Maris. Een tussenwoning, iets kleiner dan de onze. Maar in een slechte staat van onderhoud. Er wacht ze een hoop werk.

Guus is al ingeschoren en staat druk te meten en te rekenen. Mariska gidst ons het huis rond en Matthijs slaapt. Als Guus & Nes vertrekken, vertellen we dat mama in verwachting is van jou. Er wordt verbaasd maar gematigd enthousiast gereageerd. Het gesprek gaat over op baby's en kinderen en na een half uurtje gaan we naar huis.

"The conversations that I have
They don't amount to nothing"

Hot, Hotter, Hottest ~ Zita Swoon

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld