Occasions

, 1.118 keer bekeken
Woensdag 25 juli 2001

De afgelopen dagen is het druk geweest. Eergisteren heb ben ik heel de stad door geracet om naar tweedehands auto's te kijken. Gewoon voor het geval ons 121-tje daadwerkelijk is overleden.
In de prijsklasse die we in gedachten hebben, is wel wat keus maar niet echt veel. Ik heb niet zo veel eisen. Hij moet minimaal vierdeurs zijn, niet te vierkant en niet te oud. Verder zal het me worst zijn. Die vierdeurs is belangrijk. Het instappen en jou achterin zetten, is dan makkelijker. Het carpoolen met drie collega's is makkelijker. En het is veiliger want bij een ongeluk zit je achterin in een tweedeurs auto als in een kluis gevangen.

Deze ene vrije dag ging op aan het autoshoppen. Voor vele mannen een leuk tijdverdrijf maar voor deze jongen een flauwe bezigheid. Auto's zijn leuk maar niet meer dan dat. Ik geef niet veel om auto's, het zijn voor mij vervoersmiddelen.
Shoppen is dan ook meer die spekgladde verkopers afschudden of laten merken dat ik niet echt onder de indruk ben van hun vlotte babbels. Vervelende typetjes. Aan het eind van de dag hield ik vier garages en ongeveer 8 auto's in mijn hoofd over, voor het geval dat. Zonde van mijn enige weekend dag.

Die avond was de kapper bij Dan & Marie-Louise dus heb ik weer een avondje achter Mitchell aan mogen rennen.
Het was de eerste keer dat ik hen sprak nadat ze dit boek hebben gelezen. Of in ieder geval Marie-Louise. Aangezien dit verhaal op het web gepubliceerd gaat worden heb ik het hen te lezen gegeven zodat ze hun toestemming konden geven om ook hun passages te mogen publiceren. Het is niet ter sprake gekomen in de drukte maar uit enkele woorden en opmerkingen was merkbaar dat de inhoud is blijven hangen. Ik ben benieuwd wat hieruit gaat volgen. Ze gaven hun toestemming voor publicatie overigens, zonder enige voorwaarde.

"Pull up to my bumper baby"

Pull up to my bumper ~ Grace Jones

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld