Grandorado

, 1.394 keer bekeken
Dinsdag 24 april 2001

Gisteren zijn we aangekomen in het park Heilbachsee met Koen, Heleen, Danny, Marie-Louise en Mitchell. En moge het feest losbarsten!
Wat de bedoeling is? Simpelweg vakantie vieren, ieder op de manier die hij zelf wil. Willen we dingen gezamenlijk doen, dan doen we dat. Wil iemand apart op pad, geen punt! In elk geval beschikt het park over een subtropisch zwemparadijs en liggen er in de omgeving allerlei wildparken.

De rit verliep vlotjes. Vier en een half uur reizen inclusief 3 stops. De laatste keer dat Mitchell zo'n lange autorit maakte was vorig jaar 6 april naar Eurodisney. Maar nu geen enkel probleem. Op de stopplaatsen al, barstte het feest al los.

Eenmaal in het huisje werd de waterbaan gemonteerd en mocht Mitchell bij godsgratie meespelen met vier volwassen kinderen. Van Dan & Marie-Louise scoorde jij gisteravond een ritselend knuffeltje en mama scoorde een flesje huidverzorgende badolie voor aanstaande en kersverse moeders. Een leuke attentie. De sfeer in de groep is lekker ontspannen, iedereen lijkt tevreden.

Ik heb zowel gisteren als vandaag goed bijgeslapen en dat merk ik aan mijn lijf, mijn humeur en mijn geduld. Hierin hoop ik het bewijs te voelen dat mijn nachtdienstproblemen de aanstichters zijn van mijn gedrag de laatste weken. Het plan om de slaapkamer beter te verduisteren krijgt prioriteit nummer één.

Het zwembad beviel 's avonds goed. Mama was te vermoeid om mee te zwemmen, maar morgen zullen jullie er bij zijn! De hele bende heeft het bad op stelten gezet en de kleine Mitchell genoot met volle teugen.
Hoezo kinderbadje? Zwembandjes om en mee met de groep! De waterbaan door, het bubbelbad in en worstelen met de mannen. Moge dit alvast een lering voor ons zijn om met jou dat te doen wat je aankunt en je niet te onderschatten in je capaciteiten.

"Welcome to the House of Fun
Now I've come of age"

House of Fun ~ Madness

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld